” Ye Bam.. Kau telah perg1, tak akan kembali.. “

Fad Bocey Kongsi Video Arw4h Abam Nyanyi Lagu Kegemarannya Teman Pengganti. Tak Sangka Kau Pergi Dahulu Abam. Rindu Bertamu !!

Sudah 4 hari berlalu sejak pemerg1an Abam Bocey atau nama sebenarnya Syed Umar Mokhtar bin Syed Mohd Ridzuan. Baik Achey mahupun Fad, masing-masing masih lagi berduk4 di atas kehilang4n tulang belakang kumpulan Bocey ini.

Persahabatan mereka bukan biasa-biasa malahan lebih daripada adik beradik kandung hinggakan tiada rahsia di antara mereka. Pastinya tanggal 10 Februari akan menjadi sejarah di dalam lipatan hidup Fad dan Achey. Tiada kata dapat diluahkan hanya linangan airmata mengiringi pemergian seorang sahabat sejati.

Terlalu banyak kenangan mereka bersama samada suka ataupun duk4. Duga4n yang amat berat untuk ditangg0ng oleh dua sahabat karib ini. Dahulu bertiga kini tinggal berdua. Hanya kenangan dan semangat Abam yang tinggal untuk mereka perjuangkan.

Rata-rata netizen sebak dengan perkongsian ini. Antara komen-komen netizen :

” Asyik nang1s je bila tiap kali tengok arw4h abam.. “

” ‘Aku kan perg1, perg1 ku tak akan kembali…’.. “

” Kini hanya tinggal kenangan.. Yaa tak akan jumpa lagi.. “

” Sahabat dunia akhirat.. Alfatihah.. “

” Tak sangka memang abam perg1 dulu… “

” Sed1h time lirik Aku kan pergi… Pergi ku tak akan kembali.. Tiba masanya kau cari teman pengganti.. Allahuakbar.. Deep.. “

” Semua lagu yang arw4h minat semua maksud tersirat.. “

” Sedih… Yang pergi tak akan sama dengan yang ganti… AlFatihah buat abam… “

” Ye Bam.. Kau telah perg1, tak akan kembali.. “

Tersirat dan mendalam lirik lagu ini namun tiada siapa menyangka Abam sebenarnya sudah menunjukkan dia bakal perg1 dahulu. Cuma tidak ada sesiapa yang menyedari dikala itu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Fad dan Achey diberikan Allah kekuatan dan teruskan membawa semangat Abam walau apa jua yang terjadi. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fad Bocey by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..