” Yay, miss you Sugu and Pavithra, all the best, nice recipe… ” – Netizen

Sugu Pavithra Kongsi Berita Baik Kepada Peminatnya. Kembali Semula Dengan Resepi Pertamanya Di Saluran Y0utube Buat Peminat Lu4h Rasa Gembira. Wahhh, All The Best To Both Of You !!

Semalam, Youtuber masakan S. Pavithra membuat kemunculan semula di saluran Youtube. Saluran tersebut dikendalikan olehnya selepas masalah rumahtangganya menjadi perhatian ramai. Ia merupakan video pertama dimuatnaik di saluran tersebut setelah 98 video masakan serta aktiviti pasangan suami isteri itu dipad4mkan.

Umum mengetahui, sebelum ini, Pavithra dan suami dikatakan sudah tidak mahu lagi terlib4t dengan Youtube dan ingin kembali hidup seperti biasa serta ingin memberi tumpuan sepenuhnya kepada keluarga. Pernyataan tersebut telah mengecew4kan ramai pengikut-pengikutnya.

Pastinya kemunculan Pavithra ini memberi khabar gembira kepada 791 ribu subscriber di saluran Youtube miliknya. Ini sekaligus menam4tkan spekul4si mengenai Pavithra tidak mahu lagi membuat video masakan dan berkongsikan aktiviti seharian mereka di saluran Youtube.

Terbaharu, Pavithra juga menyatakan perkhabaran baik ini menerusi laman Instagram miliknya. Sebuah p0sting bergambar telah dimuatnaik beserta kapsyen ringkas memberitahu mengenai video terbarunya telah di upload di saluran Youtube. Pavithra juga memoh0n maaf kerana sudah lama tidak memuatnaik video di salurannya itu.

Video rakaman yang berdurasi 6 minit 5 saat itu, Pavithra telah berkongsikan resepi Dalca Tulang Kambing. Namun kali ini sedikit berbeza kerana Pavithra berseorangan tanpa disertai suaminya S. Sugu. Setakat artikel ini ditulis, video berkenaan telah meraih lebih 158,000  tontonan dan dipenuhi komen-komen yang p0sitif buat Pavithra dan suami.

Di bawah ini adalah perkongsian daripada Pavithra di laman Instagramnya.

Perkhabaran Sugu Pavithra di laman Instagram ini memberikan berita baik buat semua peminat. Mereka menyatakan rasa gembira dengan kembalinya Sugu Pavithra di Youtube. Ini antara kata-kata semangat dan komen yang ditinggalkan oleh mereka :

” Rindu to see both of you dalam camera.. “

” Love you Pavithra! Seronok dan happy sangat awak kembali.. “

” Wish you all the best in life pavitra. Dont give up.. “

” Wishh you both happy sugu n pavithra, both of u strong.. “

” Yay!!! Miss you Sugu & Pavithra, All the Best, Nice recepe.. “

Tahniah dan terima Kasih buat Sugu Pavithra kerana kembali berkongsikan resepi bersama kami. Perkongsian ini pastinya memberi kegembiraan buat seluruh rakyat Malaysian dan juga rakan-rakan daripada negara jiran, Indonesia, Singapura, Brunei dan lain-lain lagi. Terus bersemangat, jangan put0s asa, Keep It Up !!

Di bawah ini adalah video yang dimuat naik oleh Sugu Pavithra di Youtube. Jom kita belajar buat Dalca Tulang Kambing pula. So Yummy !!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sugu Pavithra & Youtube Sugu Pavithra

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..