” Yang sorang tersasul, yang sorang melatah, yang sorang gelakkan orang.. “

Amyra Rosli Kongsi Video Adegan Tak Jadi Dalam Drama Nur 2. Part Azhan Rani Melatah Bila Muka Kena Tolak Dengan Amyra Tu Kelakar Ter0kkk. Ambik Ko Ustaz Hamadi !!

Drama Nur 2 yang sedang trending sekarang ini membuatkan penonton lebih em0si dengan lakonan mantap pemenang Anugerah Pelakon Antag0nis Pilihan Anugerah DFKL 2019, Azhan Rani yang memegang watak Ustaz Syed Hamadi, watak seorang Ustaz yang menyalahgunakan agama untuk kepentingan diri sendiri atau digelar penungg4ng agama.

Ustaz Hamadi kini sudah keluar dari penjara setelah dijamin oleh isterinya Aishah, lakonan Noorkhiriah. Ingatkan sudah insaf, tetapi masih menjadi-jadi perangai Ustaz Hamadi ni membuatkan ramai yang ger4m dengan watak yang dibawa oleh Azhan Rani ini.

Bakat lakonan pelakon Azhan Rani atau pemilik nama sebenar Azhan Abdul Rani yang sering membawa watak antag0nis tidak perlu dipertikaikan lagi. Walaupun sering membawa watak sebagai pembantu dan bukannya watak utama, tetapi watak yang dilakonkan oleh Azhan Rani nampak sangat real dan memang sangat menjadi.

Bagilah apa sahaja watak kepadanya, pasti akan dilakonkan dengan berkesan sekali dan sampai ke hati penonton. Tetapi jangan tak tahu, Azhan Rani ini seorang yang kuat melatah. Pant4ng sikit bila diusik atau terperanj4t, mesti keluar segala latahnya. Bak kata Raja Azura sebelum ini, muka nampak g4nas, tapi melatah ter0k rupanya.

Menerusi akaun Intagram, pelakon Utama Drama Nur 2 iaitu Amyra Rosli yang membawa watak Nur memuatnaik video bloopers ataupun adegan tidak jadi semasa penggambaran Drama Nur 2.

Menerusi video ini, Jalaluddin yang membawa watak sebagai Ayah Haji beberapa kali asyik tersasul sahaja semasa melontarkan dialog.

Manakala Azhan Rani yang membawa watak Ustaz Hamadi pula melatah semasa mukanya ditolak oleh Amyra. Alahai serius kelakar !!

Gelagat 2 pelakon ini menggamatkan suasana di set penggambaran dan membuatkan semua yang berada di situ terhibur. Jika penonton stresss menonton jalan cerita drama Nur 2, tetapi sebenarnya para pelakon dan krew yang terlibat berkerja dengan suasana happy, asyik bergelak ketawa semasa adegan yang tidak menjadi.

Kalau tak percaya, jom tonton video di bawah :

” Korg stress ke tgk Nur 2?? . Alahai kesian korg. Kitorg kat set tak stress pun. Yang sorg tersasul.. yang sorg melatah.. yg sorg gelakkan org.. “

” Kalau nk bloopers lagi pegi DM @budakijat / @radiusone_official cepat! Kalau korg x mintak diorg x bagi.. “

(Klik butang kanan pada video untuk menonton babak Azhan Rani melatah apabila ditolak)

Norkhiriah yang membawa watak Aishah turut meningg4lkan komen di Instagram Amyra :

Rata-rata peminat terhibur dengan video yang dikongsikan oleh Amyra. Antara komen-komen peminat :

” Hahahaha. Bila tengok balik video klip ni, rasa sia-sia ja aku duk m4ki depan tv tiap malam.. “‘

” Hahahaha… dlm ctr stressss tgk, ger4m… rupenye² sbelum tjd kelakor weh.. “

” Kita stresssss lebih psaipaa, depa gelak sakan.. “‘

” Stresssss tgok cita ni smpai ke tempat kerja. hahahahahahahahaha. adoiiiii.. “

” Stresssss ktaa tgok drama dorang boleh2 dorang ketawa2 bgini.. “

” Dan lagi dia pi latah kat situ ‘terbukakla b0d0’, oiiii yg ni lawak menangis2 ak gelak.. “

” Stressss tengok Madi dlm ceta tu p lau tengok bloopers ni mmg gelak lh.. “

” Hmmm xtahula.. tgk nur2 STRESSSSS G1LA !  Tpi tgk bts rasa terhibur sgt lagi² ust hamadi.. “

Ok lepas ni korang tengok Drama Nur 2 jangan stresss – stresss sangat ok. Masa Ustaz Hamadi buat hal, korang buat-buat teringat babak dia melatah ni. Mesti tak jadi nak stressss dan m4ki-m4ki.

Apa-apa pun terbaik lah semua yang terlibat dengan Drama Nur 2. Baik daripada pelakon, pengarah dan semua krew yang terlibat. Sebuah karya yang ditunggu-tunggu dan menjadi fenomena di Malaysia. Syabas dan tahniah kepada semua.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Amyra Rosli by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..