” Yang mana korang paling suka ? “

Perrggghhh.. Tak Sangka Memang Sama Bila Danial Zaini Tiru Suara 5 Watak Avengers Terkenal ni. Terbaeklah, Sebijik Sama !!

Mohammad Danial Bin Mohd. Zaini atau lebih dikenali sebagai Danial Zaini merupakan seorang pelawak, penyanyi dan penyampai radio. Danial yang berasal dari Bayan Baru Pulau Pinang kini berusia 26 tahun.

Sebelum Danial memulakan kerjaya seninya sebagai pelawak Danial bekerja sebagai seorang juruvideo di Syarikat Utusan Melayu. Selepas tampil sebagai Juara dalam program Lawak Solo Danial meluaskan lagi bakatnya dalam bidang seni.

Selain dari menjadi pelawak Danial juga merupakan seorang penyampai radio di stesen Radio Era, Danial juga meminati dunia lakonan, pengacaraan dan juga nyanyian. Lagu single pertama dari Danial berjudul Siti Bilang Cuti mendapat tangga pertama dalam carta trending youtube.

Danial juga terkenal dengan bakatnya yang pandai men1ru suara-suara artis. Antara artis yang sering dit1ru oleh Danial adalah Chef wan, Mawi dan ramai lagi. Terbaru Danial berk0ngsi video beliau telah men1ru suara 5 Avengers yang mana filem Avenger Endgame kini sedang hang4t di Pawagam.

Mari kita saksikan video yang dikongsi oleh Danial ini :

” Lama x buat video t1ru suara.saja try impers0nate 5 suara avengers (dont w0rry xda spo1lers) Mana 1 hero avengers yg korang suka ? #avengersendgame #endgame #avengers #timunboys #impers0nate “

” Hero paling saya suka ialah …. thanos “

” Memang sama sangat-sangat dengan suara Thor ni “

” Alahaii sweetnya suara spiderman, terbaikk !! “

Rata-rata peminat memberi komen untuk video ini, antaranya ialah :

” Saya paling suka dekpul!!!!!!”

” Sama si0tttt “

” Suara Thanos tu, sejib1k “

” Selalu menghiburkn “

” Sump4h sama “

” Soqa spiderman dgn than0s sama bhaii “

” Suara spiderman sweet g1ler..”

” Spiderman tuh pergh “

” Part thor ngn peter jdi s1al “

” Terer ar ko!! Haha.. Best! “

” 8/10 rate aku bagii, and paling aku suka Spider Man sebij1kk baiii “

” Padu hab4k hang “

” Nohar0m sama gila! Hahhahaha “

” Bang suara abang lebih sama dengan Thor “

Memang sebijik sama dengan suara pemilik asal dalam filem Avengers Endgame ni. Memang heb4t la Danial ni. Kami dari Berita Kopak mendoakan semoga Danial lebih berjaya dalam setiap bidang yang diceburi.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Danial Zaini by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..