” Ya Rabbi. Patut la Heidy kacak. Ikut daddy rupanya.. “

Haziq H0t FM Kongsi Gambarnya Ketika Kecil. Memang Seiras Anaknya Heidy. Comel Sangat !!

Muhammad Haziq Irfan bin Mohd Hussni atau lebih dikenali sebagai Haziq Hussni merupakan seorang penyampai radio, pengacara TV dan penyanyi. Haziq berasal dari Kuala Lumpur dan mula menjadi penyampai radio di Hot FM pada tahun 2014.

Beliau juga mula muncul di kaca TV pada tahun yang sama. Haziq juga aktif menjadi pengacara di televisyen. Antaranya ialah ‘Nasi Lemak Kopi O’, ‘Muzik-muzik’ dan Hot TV. Haziq telah berkahwin dengan Ayunda Putri Mekarsari atau Putri pada 15 Julai 2016.

Perkahwina mereka telah dikurniakan 2 orang cahaya mata iaitu Muhammad Heidy Nufael dan Chayra Auliya. Haziq mempunyai akaun media sosial Instagram dengan jumlah pengikut seramai 259.9 ribu orang. Beliau selalu juga berkongsi mengenai aktivitinya dan keluarga.

Menerusi akaun Instagram, Haziq berkongsi gambarnya semasa kecil. Beliau membandingkan wajahnya dengan anaknya, Heidy. Sememangnya Heidy seiras Haziq. Cumanya muka Heidy nampak bulat sedikit. Mestilah Heidy macam papanya kan.

” Ya Rabbi. Patut la Heidy kacak. Ikut daddy rupanya. Where the curry spills if not on the rice guys? Just daddy tak hipster je dulu. Baju melayu kemain besar. Samping ketat! Butang pun takde  #PrinceHeidy #KingHaziq “

Kebanyakan netizen mengatakan Heidy lagi hensem dari papanya. Mestilah kan sebab papa Heidy yang hensem dan mama Heidy yang cantik mestilah Heidy jadi lagi hensem. Betul tak ?? Antara komen-komen mereka :

” Heidy lagi hensem.. Sorry daddy.. “

” Perggh.. Yelah memang mengikut kehenseman papa dia.. “

” Anak bapak katakan.. “

” Perasan tak sudah.. “

” Haziq memang hensem dari kecik.. “

Seperti kata peribahasa ‘Mana tak tump4hnya kuah kalau tak ke nasi’. Wajah Heidy sebenar lebih kurang sama sahaja dengan papanya. Semoga Heidy menjadi anak yang soleh di dunia dan akhirat serta menjadi anak kebanggaan ibubapa.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Haziq Hot FM by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..