” Ya Allah, sweetnya Pak Azad. Tak sangka nohhhhh. Biasanya gil4-gil4.. “

Azad Jasmin Membuat Kejutan Sempena Hari Jadi Isteri Tercinta, Eira Syazira. Sump4h Romantik Sangat !!

Pasangan selebriti tempatan, Azad Jasmin dan Eira Syazira sering menjadi perhatian peminat kerana karakter mereka yang begitu serasi. Pasangan ini berkahwin pada 16 September 2011 dan kini dikurniakan tiga cahaya mata perempuan.

Nama anak-anak mereka ialah Amarra Sofea Rose, Ameisya Leann Rose dan Areisya Suri Rose. Azad atau lebih dikenali sebagai Pak Azad di akaun media sosialnya sering memuatnaik video yang mencuit hati netizen.

Walaupun ada juga yang mengec4m perbuatan Azad namun Azad tetap meneruskan keletahnya yang gil4-gil4. Terbaru, Azad menyambut hari jadi isterinya pada 19 Julai 2019. Apa yang menarik, peribadi Azad sangat berbeza. Jarang kita lihat Azad bersikap serius dan romantik.

Menerusi akaun Instagram, Azad memuatnaik video sambutan hari lahir isterinya, Eira Syazira yang dirancangnya secara mengej0t. Apa yang dilakukan oleh Azad tersangatlah romantik dengan dekorasi yang indah serta kata-katanya kepada isterinya yang menyentuh perasaan. Walaupun Azad selalu membuatkan peminat ketawa dengan aksi dan gelagatnya namun Azad juga mempunyai sisi romantik.

Tonton video di bawah:

” Happy birthday my lovely wife @eirasyaziraofficial. May Allah SWT always protect you Amin n Thank you @surprise.dash #July19th ” 

Rata-rata peminat mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Eira Syazira. Antara komen-komen peminat :

” Selamat hari lahir kak eira, semoga abg azad dan kak eira selalu bahagia dan dirahmati Allah.. baru tahu rupanya bezday kak eira sama dgn wife sy.. jadi malam ni xdpt mengaji yaa, sy pulak nk candle light dinner ustaz minta maaf yee @anakdarapakazad1 “

” Sweetnya . dia ucap aku pulak nak nangis semoga berkekalan ke jannah . Aamiin  “

” Happy bday eira.. semoga kekal ke jannah ye .. suke tgok u n pak azad. “

” Gila2 dia ingat bini. Romantic “

” So sweet . Alhamdulillah . Saya doakan semoga hubungan pak azad dan kak iera sentiasa bahagia hingga ke jannah . Dipanjangkan umur dan hidup diberkati dunia dan akhirat . Amin amin amin “

” Weyh apa sweet sgt depa ni.. aku tgok video depa sambil bertakung ayaq mata adoiii “

” Hahahaha slalu tgk pak azad pakai mcm pmpuan xsiap je ahhaha ni pak azad macho dah hahaha . hb @eirasyaziraofficial  “

” Happy birthday @eirasyaziraofficial . so sweet. smoga pjg umur, sihat sllu murah rezeki dan bhgia bsma fmly tsyg.. plz romantik bhagia mcm ni smpai bila2 tu korang. “

Romantik sangat kan Pak Azad? Beruntung sungguh Eira Syazira dapat suami yang begitu menghargai isteri. Kami di Berita Kopak mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada Eira Syazira. Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki serta berbahagia di samping keluarga tercinta.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Pak Azad by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..