” Ya Allah, muka Noah sama sangat waktu kecil.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Arw4h Ashraf Sinclair Ketika Berusia 10 Tahun, Wajah Ashraf Saling Tak Tumpah Seperti Anaknya, Noah !!

Pada 18 Februari lalu, dunia hiburan telah dikej0tkan dengan berita pemergian arw4h Ashraf Sinclair. Beliau meningg4l dunia di Rumah Sak1t Metropolitan Medical Centre (MMC), Kuningan, Jakarta dan pemergian beliau merupakan satu kehilangan besar dalam industri hiburan terutamanya Indonesia.

Sehingga hari ini isteri beliau iaitu Bunga Citra Lestari (BCL) dan anaknya, Noah Aidan Sinclair terus tabah mengharungi kehidupan tanpa Ashraf di sisi. Setelah hampir lima bulan berlalu, BCL dilihat sudah mula mengemaskini akaun Instagramnya yang mempunyai jutaan pengikut.

Walaupun masih merasai rindu akan arw4h suaminya namun begitu kehidupan harus diteruskan. BCL banyak mendapat sokongan daripada keluarganya serta keluarga mertuanya dan juga kawan-kawan agar terus kuat dan tabah.

Menerusi akaun Instagram, gambar Ashraf sewaktu kanak-kanak telah dikongsikan oleh keluarganya. Gambar yang diperolehi dari satu keratan akhbar itu memaparkan Ashraf bersama adik-beradiknya yang lain iaitu Aishah Sinclair dan Adam Sinclair.

Jom lihat perkongsian di bawah :

Rata-rata netizen menyatakan wajah Ashraf saling tidak tumpah seperti anaknya, Noah. Antara komen-komen mereka :

” Thanks Ummi… From this picture.. Nampak ashraf mmg dah ada leadership skil sejak kecik.. N loving… Dlam gambar ni.. Nampak he is so abang to those kids… Kalau dapat umi dida_sinclair post kan lagi picture ashraf masa kecik2.. Nak tengok sama noah ke x… “

” Bclsinclair ur son looks like his daddy, masha Allah  both so handsome! “

Muka noah sama bgt kaya alm waktu kecil ,Alfatehah.. “

” Ya Allah.. mcm noah …. Kesian.sekarang semua tinggal kenangan.. “

” Ya allah… betapa terlihatt nya sosok alm ashraf begitu penyayang terhadap adiknya.. “

” Asraf mirip noah.. Ashraf looks like noah.. “

Memang seiras sangat wajah Ashraf dengan Noah. Pastinya apabila Noah dewasa nanti akan mirip seperti bapanya. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga BCL dan Noah terus bahagia dan tabah menjalani kehidupan yang mendatang. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dida Sinclair, Bunga Citra Lestari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..