” Ya Allah, macam mana leh behave je ni.. “

Video Anak Hanis Zalikha, Yusuf Iskandar Berjumpa Doktor Gigi Mendapat Pujian Ramai. Wah, Good Job Abang Yusuf !!

Pasangan selebriti Hanis Zalikha dan Hairul Azreen merupakan salah satu pasangan suami isteri dalam kalangan selebriti yang sering mendapat perhatian ramai. Mereka berkahwin pada tahun 2015. Pasangan ini telah dikurniakan 2 orang cahaya mata yang cukup comel iaitu Yusuf Iskandar dan Alisha Aisyah.

Hanis dan Hairul juga banyak berkongsi keletah anak-anak mereka di akaun media sosial masing-masing. Kedua-dua anak mereka juga turut mempunyai akaun media sosial sendiri yang dikendalikan oleh Hanis dan Hairul. Akaun Instagram Yusuf mempunyai pengikut yang sangat ramai iaitu lebih kurang seramai 2.7 juta.

Yusuf juga dilihat sebagai seorang anak yang baik dan beradab. Ini dapat dilihat daripada video-videonya yang dimuatnaik oleh Hanis. Ternyata Yusuf diberi didikan yang sempurna oleh ibu bapanya. Walaupun masih kecil tetapi Yusuf pandai berfikir seperti kanak-kanak yang lebih berusia daripadanya.

Menerusi akaun Instagram, video Yusuf berjumpa dengan doktor gigi telah dikongsikan. Yusuf kelihatan relaks dan tidak tak0t langsung apabila doktor memeriksa giginya. Hal ini telah mendapat pujian dari para netizen. Bagus sungguh Yusuf begitu tenang dan memudahkan kerja doktor gigi.

Tonton video di bawah :

”  “Akay” – Yusuf, 2020. Note to self: Jangan makan sate sebelum gi dentist.. “

Rata-rata netizen memuji keberanian Yusuf berjumpa doktor gigi. Antara komen-komen mereka :

” Ya Allah, camna leh behave je ni. Anak aku dh mera0ng sebatu leh dgr suara.. “

” Check gigi pun hensem … Mcm mana ni.. “

” Good boy.. Auntie yg tgk ni pun tak0t.. “

” Bagusnya Yusuf.. Tenang je duduk di kerusi dentist tu.. Good job!! “

” So brave la this boy.. “

” Abg long Yusuf steady.. Good boy.. “

Wah, bagus sungguh Yusuf tak tak0t jumpa doktor gigi. Kebiasaannya kanak-kanak sebesarnya Yusuf tak0t nak jumpa doktor gigi dan belum buka mulut dan mera0ng. Tahniah kepada Hanis dan suami kerana berjaya mendidik Yusuf sebaik ini.

Pasti selepas ini gigi Yusuf makin cantik kerana Yusuf tak tak0t doktor gigi. Good job Yusuf !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Yusuf Iskandar by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..