” Ya Allah, comelnya. Macam anak orang Korea.. “

Koleksi Gambar Anak Angkat Sufian Suhaimi, Faeq Razeeq Buat Ramai Yang Ger4m. Gambar Masa Baby Pun Ada. Alahai Comel Sangat !!

Siapa yang tak kenal dengan penyanyi terkenal Sufian Suhaimi atau sering digelar Baby Pian ini. Pelantun lagu Di Matamu ini bukan sahaja boleh menyanyi, malah turut pandai menulis lirik dan juga menggubah lagu sehingga menjadi siulan ramai orang.

Semalam Sufian telah membuat pengumuman beliau kini sudah mengambil seorang anak angkat lelaki. Anak itu diberi nama Faeq Razeeq. Rata-rata ramai yang terkej0t dan dalam masa yang sama terharu dengan perkongsian Sufian menerusi akaun Instagam miliknya.

Siapa sangka dengan usia yang masih muda dan masih belum berumahtangga, Sufian telah membuat keputusan yang besar dan sangat bermakna dalam hidupnya untuk mengambil seorang anak untuk dijaga. Kini hidup Sufian makin bertambah ceria dan bahagia dengan kehadiran Faeq.

Menerusi akaun Instagram, Sufian memaklumkan dan berkongsi dengan peminat-peminatnya berita gembira ini. Sufian merasakan masanya sudah tiba dan sesuai untuk dia mengambil anak angkat. Menurut Sufian, Faez adalah rezeki dan anugerah yang berharga dan tidak ternilai kepadanya.

Baca perkongsian Sufian di bawah :

” SUFIAN AMBIL ANAK ANGKAT. Bismillahirrahmanirrahim. Saya rasa tajuk diatas dah cukup untuk menyampaikan cerita apa yang ingin dikongsi.. “

” Pertama sekali, saya bersyukur dengan nikmat hidup ini. Allah cukup pemurah dalam melimpahkan rezeki kepada saya, begitu juga kepada yang lain. Usia 27 tahun bagi saya bukanlah terlalu muda untuk memikul tanggungjawab.. “

” Selain ibu ayah, keluarga, saya memerlukan tujuan untuk bekerja lebih kuat. Banyak masa saya gunakan untuk mencari perasaan apa yang kurang selama ini. Of course, I’ve been spending a lot of time talking to Allah. Semua saya ceritakan.. “

” Ada juga rakan-rakan yang menjadi pendengar setia saya. Tapi bila jumpa kawan yang dah ada anak ni, rasa tu lain, rasa penuh. Theres something special about babies. When they’re around, i feel complete.. “‘

” Mungkin belum masanya untuk tamatkan zaman bujang, tapi i can feel this is the perfect time to have one anak angkat, itu juga satu rezeki. Welcome to my life, Faeq. Ayah Yan sayang @babyfaeq tau.. “

View this post on Instagram

SUFIAN AMBIL ANAK ANGKAT Bismillahirrahmanirrahim. Saya rasa tajuk diatas dah cukup untuk menyampaikan cerita apa yang ingin dikongsi. Pertama sekali, saya bersyukur dengan nikmat hidup ini. Allah cukup pemurah dalam melimpahkan rezeki kepada saya, begitu juga kepada yang lain. Usia 27 tahun bagi saya bukanlah terlalu muda untuk memikul tanggungjawab. Selain ibu ayah, keluarga, saya memerlukan tujuan untuk bekerja lebih kuat. Banyak masa saya gunakan untuk mencari perasaan apa yang kurang selama ini. Of course, I’ve been spending a lot of time talking to Allah. Semua saya ceritakan. Ada juga rakan-rakan yang menjadi pendengar setia saya. Tapi bila jumpa kawan yang dah ada anak ni, rasa tu lain, rasa penuh. Theres something special about babies. When they’re around, i feel complete. Mungkin belum masanya untuk tamatkan zaman bujang, tapi i can feel this is the perfect time to have one anak angkat, itu juga satu rezeki. Welcome to my life, Faeq. Ayah Yan sayang @babyfaeq tau.

A post shared by Sufian Suhaimi 🇲🇾 (@sufiansuhaimi_) on

Sufian juga telah mewujudkan akaun Instagram untuk Faeq. Sehingga kini 19.7 ribu pengikut walaupun baru beberapa hari diwujudkan. Di bawah ini kami kongsikan dengan anda beberapa gambar Faeq yang sangat comel yan dikongsikan di akaun Instagramnya :

” Assalamualaikum uncle aunty ! Faeq baru buat ig. Mohon tunjuk ajar. Hikhik #FaeqRazeeq.. “

” Faeq tau uncle aunty tengah lapar tapi ni bukan spring roll ye. #FaeqRazeeq.. “

” Mommyyy jom lah balik rumah. Faeq nak yak kat rumah taknak yak kat school. Tak syioookkk  #FaeqRazeeq.. “

” Semoga Allah sentiasa mengurniakan kesihatan yg baik, kerjaya yg baik & jodoh yg baik buat ayah Yan. I love you so much ayah Yan! @sufiansuhaimi_ #FaeqRazeeq.. “

” Good morning semua! Uncle aunty breakfast apa tuuu? Faeq minum syusyuuu.  #FaeqRazeeq.. “

Alahai comelnya Faeq…

Rata-rata peminat memuji kecomelan Faeq dan mendoakan yang terbaik untuk Ayah Yan dan Faeq. Antara komen-komen peminat :

” Semoga dgn didikan berdasarkan Agama oleh Sufian, faeq menjadi Khalifah yg Solehah d Dunia dan d Akhirat.. “

” Kenapa comel sangat ?? Happynye tgk baby Faeq n Ayah Yan.. “

” Aamin.. U are so cute baby… Comeynyaaaa faeqqqq eee gewwammmm.. “

” Semoga baby faeq membawa rezeki dan seribu kebaikan untuk ayah yan @sufiansuhaimi_ “

” Kenapa comel sangat niii faeq !!!cemana mommy tengok faeq hari hari eeee tak ger4m keeeee.. “

” Allahh.. Knpe comel sgt niiii. Hensem sngt… la faeq.. “

” Aduh kenapa awak comel sangat, tangan saya dah gewam nak cub1t pipi tu.. “‘

” Comell nye mcm korea. Baby faeq jangan bul1 ayah yan ok.. “

Alahai serius comel Faeq ni. Muka memang macam anak orang Korea. Apa-apa pun semoga kehadiran Faeq dapat membahagiakan dan membuka pintu rezeki buat Sufian. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Faeq membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh, berjaya di dunia dan akhirat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sufian Suhaimi, Faeq Razeeq by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan