” Wuu seketol dia sebut ‘ Dato Siti ‘. So cute.. ” – Netizen

Video Siti Aafiyah Yang Ingin Turut Berp0sing Seperti Ibunya, Dato Seri Siti Nurhaliza Ketika Sedang Membuat Review Buat Ramai Terhibur. Part Sebut Nama Ibu Tu Cute Je Dengar !!

Nama Siti Aafiyah tidak perlu diperkenalkan lagi. Pastinya ramai orang sudah tahu bahawa Aafiyah merupakan anak kepada penyanyi nombor satu negara, Dato’ Seri Siti Nurhaliza. Populariti Aafiyah boleh dikatakan setanding dengab ibunya.

Aafiyah kini sudah berusia 2 tahun namun dia sudah petah berkata-kata. Malah beliau gemar men1ru gaya orang di sekelilingnya. Menerusi akaun Instagram Aafiyah yang diwujudkan oleh kelab peminatnya, satu video Aafiyah telah dikongsikan untuk tatapan peminatnya.

Video tersebut memaparkan Dato’ Siti sedang membuat review untuk salah satu produk keluarannya. Aafiyah yang berada di situ turut hendak ikut serta ibunya membuat review. Dato’ Siti tidak menghalangnya malah mengajak Aafiyah dan melayannya mengikut cara beliau.

Part Aafiyah menyebut nama ibunya dengan sebutan ‘Dato’ Siti’ buat ramai peminat terhibur. Alahai, manja sungguh suara Aafiyah memanggil nama ibunya. Pastilah Aafiyah mewarisi suara merdu ibunya kan. Maklumlah, Dato Siti kalau bercakap pun dah merdu apatah lagi kalau menyanyi.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen ger4m melihat gelagat Aafiyah terutamanya apabila dia menyebut nama ibunya. Antara komen-komen mereka :

” Dah la comey…Cerdik yg amat.. “

” Wuu seketoi dia sebut dato siti so cute.. “

” Haha, cute sungguhlah Aafiyah ni. Sedap je dengar sebut Dato Siti.. “

” Bijak, cerdik & ceria…..Aafiyah .. “

” Cute la bdk ni. ger4m tgk.. Pandai dia sebut nama ibu dia.. “

” Ya Allahu Akhbar.. cute dan cerdiknye sebut Dato Siti.. “

” Cute Aafiyah.., dgn suara manja tu…’dato Siti’.. “

Alahai, comel sangat Aafiyah ni. Comel je suaranya menyebut ‘ dato’ Siti’. Lepas ni Aafiyah dah boleh ikut sekali ibu membuat review pr0duk. Nampak macam ada bakat dah tu. Semoga Siti Aafiyah membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang solehah.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Siti Aafiyah

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..