” Wow, sis budak sk1n head la dulu.. “

Emelda Rosmila Kongsi Gambarnya Semasa Remaja Mengej0tkan Peminat. Berbeza Sungguh Dengan Penampilannya Sekarang !!

Emelda Rosmila binti Abdul Hamid merupakan seorang pelakon, model dan pengacara. Beliau berasal dari Ipoh, Perak. Emelda banyak membintangi filem dan drama termasuk Manjalara, Kekasihku Seru, Ampunkan D0saku dan Cinta Tiada Ganti.

Emelda merupakan anak bongsu daripada dua adik beradik. Kakaknya ialah Emilia Rosnaida, juga bergiat aktif dalam bidang lakonan suatu masa dahulu. Emelda telah berkahwin dengan pelakon, pengacara dan penggiat teater, Adlin Aman Ramli pada 22 Mei 2009.

Emelda dan suami menceburi perniagaan terapi ozon dengan menubuhkan Lifezone Ozone Therapy yang dibuka pada 16 Mei 2016. Selain itu, Emelda merupakan pengasas jenama fesyen miliknya, Emeldarose yang menjadi percubaan sulung beliau sebagai pereka fesyen.

Menerusi akaun Instagram, Emelda berkongsi gambarnya bersama kakaknya, Emilia Rosnaida ketika beliau berumur 20 tahun. Menurutnya gambar tersebut diambil sekitar tahun 2000. Ramai peminat terkej0t melihat penampilannya dahulu.

” Been there, done that! . EmeldaRosemila | 20 Years Old | Year 2000. With my best friend, my sister @ emyliadac . Enjoy! “

Rata-rata peminat memuji kecantikan Emelda dari dulu sehingga sekarang masih kekal cantik walaupun penampilannya dahulu berambut pendek. Antara komen-komen mereka :

” I really love how u expressed urself with ur style before, smp la skrg. Cantik x pernah kurang.. “

” Wuyooo sk1nhead girl dulu.. “

” Masa rambut ni..terjumpa u kat ipoh parade mmg cun giler tak kelip mata tgok.. “

” Stailo habis.. “

” Wowww sis budak skin head la dulu.. “

” Hahahaha.. fuyyoo.. akak nmpak g4nasssss.. “

” Kak mel always cun smpai skg.. “

” Sangat ensem mel masa dulu dan sekarang pula ayu .. “

” Wow u abang2 lah dulu .. “

Walaupun penampilan Emelda amat berbeza dengan sekarang namun kecantikan Emelda tetap tidak berubah. Malah ramai peminat menyatakan makin ayu. Kami di Berita Kopak mengucapkan semoga Emelda terus maju dalam apa jua bidang yang diceburi.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Emelda Rosmila by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..