” What a such beautiful babysitter.. ” – Netizen

Muatnaik Gambar Terbaru Bersama Anaknya Ismail Leon, Rihana Petra Kongsi Sering Disangka Sebagai Babysitter Atau Kakak Kepada Anaknya. Amboi Siap Ada Yang Nak Meng0rat Dan Minta Nombor Telefon Lagi !!

Namanya terkenal sebagai model di negaranya Rusia dan juga merupakan bekas ratu cantik Moscow. Rihana Petra memiliki wajah yang cantik dan tubuh yang tinggi lampai. Sering berkongsikan perkembangan anaknya, Ismail Leon Petra membuat wajah anak kecil ini menjadi tumpuan ramai.

Baru sahaja menyambut ulangtahun kelahiran pertama, wajah Leon semakin comel dipandang mata. Semakin membesar dengan sihat, apa sahaja posting mengenai Leon mendapat Like yang banyak daripada netizen. Rihana yang semakin cantik juga kelihatan lebih kurus dan ramping sekarang.

Dek kerana imej dan gaya Rihana yang jelita ini seringkali dirinya disangka kakak dan babysitter kepada Leon. Rihana yang nampak muda seakan-akan masih belum berkahwin buatkan ramai yang cuba mendekati dan meminta nombor telefonnya.

Menerusi akaun Instagram, Rihana Petra telah berkongsikan sekeping gambarnya bersama Ismail Leon dengan satu kapsyen menarik. Rihana yang menulis bahawa ramai yang tidak menyangka Leon itu adalah anak lelakinya dan ada juga yang menyangka bayi asuhannya.

Jom baca perkongsian di bawah:

Perkongsian ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka:

” You are young mama. thats why like me and my mom. my mom give birth to me when she is 17. people always mistake she is my sister. haha.. “

” Maybe they though both of you are siblings ? Big sister adn little brother.. “

” What a such beautiful babysister.. “

” So cute, hai leo kesayangan kami semua.. Leon yang handsome dan mama yang penyayang.. “

” Moga membesar jadi anak yang soleh.. Leo is adorable, sweet.. “

” Love your style rihana. Charming prince leon.. “

” You are too beautiful to be a babysitter, Rihana.. “

” Not easy to find a beautiful baby sitter.. “

Antara komen yang mendapat respon daripada Rihana :

Bertuah Leon dapat ibu yang cantik macam Rihana, dah orang ingat kakak. Memang awet muda sangat, nampak macam adik beradik je. Leon pun semakin hari semakin comel. Semoga Leon membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. InshaAllah amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rihana Petra

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..