” We didn’t practice social distancing.. ” – Hetty Sarlene

Penyanyi Hetty Sarlene Kongsi Gambar Terkininya Bersama Suami Dani Aqiil. Namun Kapsyennya Jadi Tumpuan. Wah Patutlah Lama Mendiam Diri, Ada ‘Sesuatu’ Rupanya. Tahniah !! 

Penyanyi berasal dari negara Singapura, Hetty Sarlene pernah menjadi antara penyanyi wanita popular di Malaysia. Memiliki wajah yang menarik dan suara yang merdu, lagu Sangs1 Asmara menaikkan lagi nama Hetty. Beliau juga pernah berduet dengan Anuar Zain.

Tidak hanya nyanyian, Hetty juga berbakat dalam bidang lakonan. Antaranya drama dan filem lakonannya adalah Sembilu dan Evolusi KL Drift. Hetty pernah menyertai Geg4r Vanganza musim 5. Suara dan persembahannya setiap minggu antara yang menjadi perhatian peminat.

Walaupun tidak berjaya ke pentas akh1r, kemunculan semulanya itu memeriahkan suasana dan mengubat kerinduan peminat. Mengahwini seorang pemuda British, Daniel Oakes atau nama Islamnya Dani Aqiil pada tahun 2016. Seringkali juga dia berkongsi perkembangan dirinya semasa melalui akaun Instagramnya.

Meninjau akaun Instagram Hetty Sarlene, telah dikongsikan sekeping gambar terbarunya bersama suaminya Dani Aqiil. Hetty yang memaklumkan bakal menyambung ulangtahun perkahwinan mereka yang ke 4 pada minggu hadapan. Apa yang menariknya juga, dia turut mengumumkan berita mengenai kehamilannya.

Jom baca perkongsian di bawah :

Berita gembira ini mendapat perhatian ramai peminat Hetty dan rata-ratanya mengucapkan ucapan tahniah. Antara komen-komen mereka :

” Congratulations babe this is good news alhamdulilah.. “

” Alhamdulillah. Congrats to u both ! Im happy for you.. “

” Alhamdulillah tahniah moga semuanya dipermudahkan. jaga diri jaga kesihatan.. “

” Alhamdulillah. Congrats. Finally. Take a gd care ok.. “

” Congrats dear. Alhamdulillah Happy for you both. And happy anniversary.. “

” Congrats to both of u !!! Alhamdulillah !!!

Alhamdulillah, akhirnya keluarga Hetty akan bertambah ahlinya. Penantian Hetty bakal berakh1r dalam beberapa bulan lagi. Apa pun, kami di Berita Kopak mengucapkan tahniah untuk berita gembira ini. Semoga segalanya dipermudahkan sehingga bayinya selamat dilahirkan nanti. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Hetty Sarlene

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..