” Wahhh !!! tahniah la adik Omar dapat Esc0rt pemain masuk padang malam ni … “

Video: Adik Omar, Anak Nadiya Nisaa Yang Vir4l Akan Menjadi Escort Kepada Pemain Bolasep4k Pada Perlaw4nan Malam Ini. Lihat Siapa Pemain Tersebut. Wahh, Tak Sangka !!!

Baru-baru ini tul4r sebuah video seorang kanak-kanak lelaki yang menang1s kegembiraan kerana pasukan bola sep4k negara Harimau Malaya telah memenangi dalam perlaw4nan di antara negara jiran Indonesia. Kemenangan Malaysia malam itu memberi kegembiraan kepada seluruh rakyat Malaysia.

Sebelum ini, dengan melihat kegembiraan dan semangat yang ada pada adik Omar dan juga keinginan adik Omar ingin bertemu dengan pemain bola sep4k Mohamadou Sumareh, satu kej0tan telah dibuat untuknya. Kej0tan itu dibuat oleh Football Association Malaysia (FAM) bersama Team Pagi Suria berjaya surpr1sekan adik Omar.

Pagi tadi Adik Omar telah dipanggil menjadi tetamu di siaran radio Suria FM bersama dengan Issey Fazlisham, Fizi Ali dan Fara Fauzana atau mesra dipanggil Fafau. Untuk makluman adik Omar adalah anak kepada pelakon Nadiya Nisaa dan nama penuh Omar ialah Omar Saiful Razman.

Apa yang menariknya apabila adik Omar berkongsikan berita gembira kepada Suria FM. Berita gembira tersebut membuatkan Omar merasa gement4r dan memberitahu dirinya akan menjadi Esc0rt kepada pemain bola sep4k Malaysia pada perlawanan malam ini. Pemain tersebut ialah sama ada Sumareh atau pun Farizal Marlias.

Berita gembira tersebut mengej0tkan semua yang berada di konti itu. Begitu juga dengan Fafau yang meminta adik Omar mengulangi tentang berita gembira itu. Nampknya adik Omar akan lebih dikenali lagi  selepas ini. Beruntungnya adik Omar yer.

Di bawah ini adalah sedutan daripada video tersebut :

” Memang mendeb4rkan, saya akan menjadi esc0rt kepada pemain Sumareh atau Farizal Marlias.. “

” Saya minta maaf, saya nerv0us, boleh ulang balik awak akan jadi esc0rt kepada siapa? “

Issey : ” Maknanya awak kena esc0rt masuk dalam padang? “

Omar : ” Iya.. “

Issey : ” Wah, powernya awak !!! “

Di bawah ini adalah video tersebut :

” Wahhh malam ni Omar esc0rt @sumareh_jnr26 ataupun @farizal_marlias untuk perlaw4nan malam ni?? Min yang nerv0us. Eh? #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan.. “

Ini pula video adik Omar menjadi pengulas bola sep4k. Korang tengok hebat tak adik Omar  mengulas.

Lets Check it Out !!!!

” Bukan biasa-bisa yer adik Omar kita ni, boleh jadi commentator bola sep4k jugak tau. Berbakat! @nadnisaa @isseyfazlisham @fiziali_ @therealfafau #suriafm #suriamalaysia #segalanyahiburan.. “

Rata-rata memberikan ucapan tahniah kepada adik Omar. Ini sahaja komen yang ditinggalkan :

” Tahniah adik.. “

” Tahniah, Dpt esc0rt player ooo mlm ni.. “

” Bru tau yg adik omar nie,ank nye @ nadnisaa , thniah omar.. “

Tuah ayan nampak di kaki, tuah manusia siapa kan tahu. Begitulah apa yang berlaku kepada adik Omar. Beberapa minggu ini namanya menjadi sebutan hanya kerana sebuah video yang tul4r. Itulah namanya rezeki yang tidak disangka-sangka.

Kami di Berita Kopak mendoakan adik Omar terus membesar dengan sihat, berjaya di dunia dan di akhirat. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Suria Malaysia, Nadiya Nisaa by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..