” Wahhh dah pandai nak explore diri dia. Comel Ainul.. ” – Netizen

Nurul Erwani Kongsi Video Ainul Mardhiah Sedang Cuba Memasukkan Jari Ke Dalam Mata. Alahai Dah Pandai Explore Muka Sendiri Rupanya Si Comel Ainul. Kelip-Kelip Mata Comel Sungguh !!

Ainul Mardhiah, si comel yang menjadi kesayangan rakyat Malaysia. Penderit4annya tahun lalu mendapat perhatian ramai pihak sehinggalah Ainul berjaya melakukan satu pembed4han untuk membuang ketumb0han yang dih1dapi anak kecil ini.

Sudah beberapa bulan berlalu, Ainul semakin sihat dan menunjukkan banyak perkembangan positif. Tidak hanya menggembirakan hati kedua ibu bapanya, malahan peminat seluruh negara juga gembira melihat tumbesaran anak comel ini.

Sudah pandai mengeluarkan bunyi untuk bercakap, Ainul semakin ceria dan mencuit hati ramai. Ainul juga semakin banyak akalnya untuk explore segala yang ada di sekelilingnya. Terbaru Ainul cuba mengenali anggota tubuhnya dan meneroka wajahnya pula.

Menerusi akaun Instagram, Nurul erwani telah berkongsikan satu video yang memaparkan gelagat Ainul sedang cuba memasukkan jarinya ke dalam mata. Comel sangat cara Ainul menyentuh bulu matanya dengan jarinya tu. Semakin pandai Ainul sekarang. Alhamdulillah !

Jom tonton video di bawah:

Gelagat Ainul ini menarik perhatian ramai. Antara komen-komen mereka:

” Hehe. exploring rasa ada bulu mata.. “

” Comelnya tk lama lgi ainul da jdi kakak.. “

” Ainul comel sangat ni ainul hahahahaahha macam macam la dia nak belajar. Bijakkkk la ainul ni.. “

” Comelnya ainul. Pipi tu MasyaAllah ger4m. Hehehe.. “

” Ainul budak bijak … Dah banyak akal ye.. “

” Hahaha ape ni … comel laaa.. “

” Alolo comella kakak ainul ni.. ger4m.. “

” Hahaha comeinye.. Nape nk masukkan jari tuh… “

” Ser1au pulakk tengok tapi cute.. Kita pula ng1lu tengok.. hehhe.. “

” Ala comel. Kita yg tengok pulak kelip-kelip mata sendiri hehe.. “

” Wahhh. Dah pandai nak explore diri dia. Comel Ainul.. “

Makin bijak pandai Ainul nampaknya. Alhamdulillah perkembangan yang sihat buat si comel kesayangan ramai ini. Berkelip-kelip matanya bila jari mengena bulu matanya itu. Comel sangat Ainul. Apa pun, semoga Ainul semakin bijak dan membesar dengan sihat serta dilindungi Allah selalu. Teruskan meneroka Ainul sayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Nurul Erwani Zaidi

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..