” Wahh ingat suara penyanyi asal tadi, ” – P0wer G1ler Suara Sharif Zer0 Ni Menyanyi Lagu Hindustan, Memang Terbaek !!!

Kumpulan Zer0 di anggotai oleh tiga orang adik beradik, salah seorang daripada mereka adalah Sharif. Sharif merupakan adik kepada Syaiful atau lebih dikenali dengan nama Melati dan abang kepada Atu.

Nama sebenar Sharif adalah Sharif Kadir Doli. Sharif lahir pada 31 Januari 1990 di Kudat Sabah. Sharif dan adik-beradiknya mula dikenali sejak mereka menyertai pertandingan Raja Lawak Musim ke 6 pada tahum 2012.

Sharif, Syaiful dan Atu pernah berlakon dalam sebuah filem berjudul Luu Maf1a Gu4 G4ngster pada tahun 2016. Tiga adik beradik ini mempunyai chemistry tersendiri dan telah membuatkan jutaan rakyat Malaysia tergelak berdekah-dekah dengan lawak mereka.

Sharif telah berkahwin selama 6 tahun tetapi masih belum dikurn1akan cahaya mata. Tetapi kini Sharif dan isteri telah mengambil seorang anak angk4t bernama Wafi. Dengan kehadiran Wafi dalam kehidupan Sharif dan isterinya menambahkan lagi seri buat keluarga kecil mereka.

Sharif amat menggemari lagu-lagu hindustan, terbaru Sharif berkongsi video lagu hindustan yang dinyanyikan oleh Sharif sendiri di akaun instagram miliknya. Mari kita saksikan rakaman tersebut :

” Salam semuaaaa Nasha ye pyar ka nasha haiii #pantangmundurkecualioperasi “

Rata-rata peminat memuji nyanyi Sharif, antara pujian yang diberikan adalah :

” P0wer lah dia nyanyi hindustan “

” Plg sy suka klau geng zero nynyi..”

” Terbaik lah, saya suka lagu ni “

” Suke tgk die nyanyi lagu hindi “

” Wahh ingat suara penyanyi asal tadi, “

” Terbaik pab0r di papmaricano “

” Buat full video of this song. Permintaan fans Spore “

Merdu sungguh suara Sharif ni, ingatkan penyanyi sebenar yang menyanyikan lagu ini. Kami dari Berita Kopak mendoakan agar Sharif berjaya dalam karier dan bahagia bersama keluarga tercinta Amin..

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sharif Zero by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..