” Wah HEBATNYA kamu, YAKINNYA kamu.. “

Video Babak Ustaz Hamadi Ditamp4r Oleh Ibu Hajah, Aduhhh.. Tak Ada Perasaan Kot Ustaz Hamadi Ni, Boleh Pulak Keluar Ayat Tu..

Azhan bin Abdul Rani atau lebih dikenali sebagai Azhan Rani merupakan seorang pelakon lelaki Malaysia, berasal dari Tanjung Karang, Selangor. Memulakan kerjaya awalnya dalam bidang lakonan menerusi drama radio, beliau terkenal dengan peranan di televisyen dan filem.

Penglibatan pertama Azhan dalam bidang seni ialah menerusi drama radio bermula pada 2004, ketika berusia 28 tahun, di mana ketika itu hasrat beliau sekadar ingin mencuba dan mengetahui bagaimana drama radio dilakukan. Sepanjang tempoh itu, beliau telah menjayakan sebanyak 100 drama radio.

Terbaru, Azhan Rani telah memuat naik sebuah video dari babak drama Nur 2 di laman Instagram miliknya. Babak ini menjadi kem4rahan penonton Nur 2 kerana Ustaz Hamadi telah men4mpar ibu mertuanya iaitu Ibu Hajah. Ianya terjadi apabila Ibu Hajah ingin membawa Aishah pulang ke rumahnya.

Namun begitu, ianya dih4lang ker4s oleh suaminya Ustaz Hamadi. Puncak kem4rahan terus membu4k ketika Ustaz Hamadi bersikap kur4ng aj4r kepada ibu mertua sendiri dengan menengk1ng dan mem4rahinya.

Ibu Hajah merasa sangat ger4m lalu menampar Ustaz Hamadi. Ayat pertama yang terkeluar daripada mulut Ustaz Hamadi  selepas dit4mpar oleh Ibu Hajah kedengaran sangat lucu. Apa yang lucu tu.. Haa nanti tengok video kat bawah yer ..

Ustaz Hamadi : Dia bini aku dan aku suami dia, ikut suka hati aku la nak leb4mkan dia ke .. itu aku punya pasal..

Mak Jah : Kau jangan kurang ajar yer !!

Ustaz Hamadi : Wah .. hebatnya kamu.. yakinnya kamu…

Ustaz Hamadi : Aku kata lepaskan dia… lepaskan dia…

Mak Jah : Aku takkan lepaskan dia 

Mak Jah dit4mpar oleh Ustaz Hamadi 

Aduhh Ustaz Hamadi.. Macam tu je dit4mparnya !!! Kesian Ibu Hajah..

Jom tonton video di bawah :

” M4af mak, ada nyamuk di pipi.. ecah lupa beli fumakila. Jom kec4m ecah bunjut. Simpan sikit m4rah untuk final episod ESOK 10:00 malam. “

Rata-rata peminat drama Nur merasa geram dan ada juga yang merasa kelakar menonton babak tersebut. Ini komen-komen mereka :

” Part ni baru nak men1tis air mate ger4m boleh plak dia cakap camtu terus berdek4h betol main em0si aku memalam si madi ni “

” Seri0usly watak Madi ni bole buat ramai yg m4ti s4kit jantung. Melu4p2 d4rah kita tgk tadi. Menyump4h.. Si Juita pun lagik satu. Aduhaiiiiiiiii.. “

” Part nie klako die igt nie lagu police entry ke ape “

” Ayat yg buat aku berdek4k… Bila kau ckp wah hebatnya kamu… Yakinnya kamu…. Hahahha.. “

” Hahahahan4t betul . aku yang tengah sed1h terus tak jadi dengar kau sebut hebatnya kamu yakinnya kamu kak elizabethtsm , dia nyanyi lagu akak  “

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Azhan Rani by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..