” W0w.. hebatnya main guna kaki je, bunyinya pun sedap. Benda boleh guna kaki, buat apa nak guna tangan.. “

Video Anak Kembar Dr. Sheikh Muzaffar Bermain Piano Buat Ramai Yang Kagum !!!

Dato’ Dr. Sheikh Muszaphar Shukor Al Masrie bin Sheikh Mustapha merupakan dokt0r bed4h ort0pedik Malaysia dan angkasawan Malaysia yang pertama ke angkasa lepas. Dilahirkan di Kuala Lumpur, Malaysia, Dr. Sheikh Muszaphar merupakan anak ketiga daripada lima beradik.

Dr. Sheikh Muszaphar telah berkahwin dengan Dr. Halina Mohd Yunos , seorang pakar anestesi4 di Hospital Selayang pada 10 Oktober 2010 di Seremban. Sheikh Muszaphar bertemu dengan Dr. Halina  sewaktu beliau merupakan pensy4rah di Universiti Kebangsaan Malaysia, manakala Dr. Halina ialah pelajarnya sewaktu itu.

Mereka dikurniakan 2 orang cahaya mata perempuan yang bernama Sophea Isabella yang lahir pada 21 Julai 2011 dan Sophea Natasha yang lahir pada 19 Januari 2013. Cahaya mata kembar lelaki Sheikh Adam dan Sheikh Noah yang lahir pada 27 Julai 2017.

Terbaru, Dr. Sheikh Muzaffar telah memuat naik sebuah video di akaun Instagram miliknya. Dalam video tersebut memaparkan anaknya Adam dan Noah sedang bermain piano. Ketika pulang dari kerja, setibanya di rumah, Dr Sheikh Muzaffar tertanya-tanya siapakah yang bermain piano dengan begitu baik.

Menurut Dr. Sheikh Muzaffar lagi, beliau sangat terkej0t apabila melihat anak kembarnya berada di atas piano. Mereka berdua sedang seronok bermain dengan piano, tanpa memperdulikan kehadiran Dr. Sheikh Muzaffar di situ.

Tengoklah aksi si cilik yang comel ni…

Macam-macam gaya anak kembar ni bermain piano..

Gandingan mantap !!!!

Jom tonton aksi Noah dan Adam bermain piano.. macam-macam alunan keluar.

” Video My musician Boys I just got back and was wondering who was playing the piano so well. My jaw dropped seeing the twins on the piano. “

” Haha I just couldn’t take the joy from them – just let it be . Salam Everyone . Do enjoy the music while at it . Love As Always . There goes the expensive piano . “

Rata-rata peminat dan pengikut Dr. Sheikh Muzaffar terhibur dengan gelagat kembar yang comel itu . Ini komen-komen mereka :

” Hahaah so cutee… noah n adam : benda blh guna kaki buat apa guna tgn “

” Allah twin ni. Buat konsert pulak dahhh. S3ksi sangatt ni. Hahahha. “

” Omg Love to see them express their creativeness playing piano with feet haha “

” Berpeluh2 hebat sgt main piano. sedap pula tu “

” Ahahhahaha hebattt wooo.. org guna jari depa guna kaki & whole body.. ko mampoo “

Comelkan anak kembar Dr. Sheikh Muzaffar ni. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga anak kembar ini membesar dengan sihat dan berjaya di dunia dan di akhirat hendaknya. Amin.

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Dr. Sheikh Muzaffar by Berita Kopak & Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..