” Ustaz niaga apa macam ni, harga zaman P.Ramlee.. ” – Netizen

Ustaz Ebit Lew Luah Rasa Terharu Dengan Sambutan Orang Ramai Terhadap Usaha Perniagaannya. Terbaik Lah Ustadz !! 

Nama pendakwah bebas dan juga pakar motivasi Ustaz Ebit Lew sudah tersohor di seluruh pelusuk negara. Siapa tidak kenal wajah Ustaz Ebit. Suaranya dan gaya percakapannya yang lemah lembut boleh melembutkan hati dan buat orang memberi perhatian butir percakapannya itu.

Suka membantu sesiapa sahaja yang tidak berkemampuan, lihat sahaja kegiatan amal kebajikan Ustaz Ebit sepanjang PKP yang lalu. Di mana mana sahaja, nama Ustaz Ebit jadi sebutan. Tidak berkira tenaga dan wang ringgit, Ustaz Ebit berusaha membantu sedaya-upayanya.

Di sebalik wajah polosnya itu, Ustaz Ebit ahli perniagaan yang berjaya. Kekayaan dan kemewahannya tidak pernah ditunjukkan. Hanya setelah terj4dinya ins1den yang tidak diingini beberapa bulan lalu, ramai netizen yang tidak menyangka Ustaz Ebit sebenarnya adalah seorang usahawan yang berjaya.

Meninjau akaun Instagram milik Ustaz Ebit, telah dikongsikan satu video Ustaz Ebit sedang menikmati aiskrim. Dalam kapsyen itu juga, Ustaz Ebit merasa terharu dengan sambutan yang diterimanya dalam pembukaan sebuah sayap perniagaannya dalam bidang peruncitan. Alhamdulillah dipermudahkan rezeki Ustaz Ebit.

Jom tonton video di bawah :

Perkongsian Ustaz Ebit ini mendapat respon yang banyak dari netizen. Malahan ramai yang memuji cara Ustaz Ebit ini. Antara komen-komen mereka :

” Ustaz niaga apa macam ni, harga zaman P.Ramlee. Allahu murah rezeki ustaz.. “

” Ustaz buat untuk org ii yang tak mampu org yng sus4h.. “

” Ustaz nak berniaga sambil bersedekah. Semoga Allah melimp4h ruahkan rezeki ustaz Ebitliew.. “

” Semoga elewsmart berkembang dengan baik aminn.. “

” Semoga ustaz dipermudahkan segala urusan.. “

” Belum pernah tengok org berniaga sehebat ebitlew sbelum ni.. “

” Semoga Allah terima peng0rbanan tuan yang besar ini, ramai orang dapat manafaat InsyaAllah.. “

Membantu dan cuba memberi yang terbaik, itu yang Ustaz Ebit selalu katakan. Semoga segala usaha Ustaz Ebit ini diberkati Allah dan memudahkan ramai insan di luar sana. Selamat maju jaya Ustaz Ebit dan semoga berbahagia selalu dengan keluarga tersayang. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ustaz Ebit Lew

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..