” Untung ada sepupu yang lawa.. ” – Netizen

Video Dan Gambar Photosho0t Neelofa Bersama Adik Beradik Dan Sepupunya Cur1 Tumpuan Ramai. Wahhh Cantik-Cantik Semuanya !!

Auranya sebagai pengacara, pelakon dan usahawan semakin bersinar. Neelofa, anak kelahiran Kelantan ini terus mengembangkan lagi ‘sayap’nya. Tidak hanya tertumpu kepada bidang seni, Lofa semakin maju dalam perniagaannya.

Sudah cukup gah dengan produk Neelofa Hijab, Lofa juga sudah mengeluarkan susu pisang bawah jenamanya sendiri. Tidak itu sahaja, Lofa juga mengeluarkan produk lipmatte. Seorang yang bersemangat tinggi, Lofa sentiasa tampil dengan idea-idea baru.

Jika dahulu dapat melihat Lofa mengacara rancangan MeleT0P, kini peminatnya bakal menyaksikan rancangan talkshow nya sendiri berjudul Next To Neelofa. Ramai artis yang dijemput menjadi tetamunya antaranya Dato’ Hans Isaac, Datin Tiara Jacquelina, Dato’ Rizalman dan ramai lagi.

Meninjau akaun Instagram Neelofa, telah dikongsikan sekeping gambar ketika sesi photoshoot Lofa bersama adiknya Athisha Khan, Ameera Khan dan sepupu-sepupu mereka. Kesemuanya yang nampak berseri dah seperti menjadi cover majalah pula gayanya. Cantik Sungguh !

Jom baca perkongsian di bawah :

Jom tonton video di bawah :

Kecantikan Lofa sekeluarga ini mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen mereka :

” Waaaaaaaaaa Masya Allah beautiful. G0rgeous. All pretty.. “

” Cousin smua cantik. kalau smua ada mst best. Ni baru suku je.. “

” Awww so pretty all. Comey comey blako.. “

” Beautiful lofa. Adore you so much.. “

” Damn this family be looking. All the time.. “

” Cantik cantik belaka. Kenapa cantik sangat.. “

” How many beautiful cousins that you have. All are pretty.. “

” Untung ada sepupu yang lawa. Boleh jadi model untuk bisnes sendiri.. “

Tak puas mata memandang betul la bila tengok para gadis ini. Mungkin keturunan Neelofa yang berdar4h kacukan itu buat wajah mereka jelita. Apa pun, Neelofa tetap jadi pujaan hati peminat-peminatnya. Semoga Lofa semakin berjaya dan semua impian Lofa dimakbulkan Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Neelofa

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..