” Uncle Zainol Macwilson punya ucapan, sed1hh.. “

Video Majlis Resepsi Zahirah Macwilson Dan Aiman Hakim Ridza Yang Sangat Indah. Namun Ucapan Ayah Zahirah, Zainol Johari Macwilson Buat Netizen Menitik Air Mata. Sayu Sangat Dengar !!

Majlis perkahwinan sensasi pasangan pelakon Aiman Hakim Ridza dan Zahirah Macwilson sudahpun berlalu namun kehang4tannya masih terasa. Pasangan sama cantik sama padan ini yang mula menjalin hubungan cinta ketika digandingkan sebagai pasangan suami isteri dalam drama Cur1 Cur1 Cinta akhirnya membawa mereka melangkah ke alam perkahwinan.

Mengikat tali pertunangan pada Jun 2019, pasangan ini akhirnya memilih tarikh cantik 20 Februari 2020 sebagai tarikh keramat mereka. Hanya dengan sekali lafaz, Zahirah yang diwalikan oleh bapanya sendiri Zainol Johari Macwilson sah menjadi isteri kepada Aiman.

Manakala majlis resepsi mereka pula diadakan pada keesokan harinya. Majlis yang sangat indah dengan pelbagai kej0tan dan kelainan daripada kebiasaannya membuatkan ia menjadi perbualan ramai. Kak berbentuk Chandelier yang turun dari siling menjadi perhatian kerana buat julung kalinya kek sebegini dipersembahkan.

Menerusi akaun Instagram, Zahirah telah berkongsikan video penuh majlis resepsi perkahwinannya yang berlangsung pada 23 Februari lalu. Di dalam kemeriahan majlis itu, ucapan dari ayah Zahirah, Zainol Johari Macwilson menyentuh hati netizen. Mendalamnya sayang seorang ayah pada anak perempuannya ini.

Jom tonton video di bawah :

View this post on Instagram

#zahirAH A film Waheed Elias Shot by @cstproduction

A post shared by Zahirah Macwilson (@zahirahmacwilson) on

Rata-rata netizen tersent0h dengan ucapan ayah Zahirah itu. Antara komen-komen netizen :

” Uncle Zainol Macwilson punya ucapan… Sed1hh.. “

” Your father speech make cry … So beautiful you guys, semoga bahagia till jannah.. “

” Rasa seb4k bila ayah zahirah macwilson berucap. Teringat my late father. Moga bahagia hingga akhir hayat. Amin.. “

” More than awesome or WOW!! Magnificent!!!.. “

” Aawww I cried when heard your fathers’s speech.. “

” I wanna cryyyy your father speech make a deeply .. Kalau ayahh bagi speech macam ni menang1s gil4 habis make up.. “

” Awww I cried when heard your father’s speech.. “

” Bit sad when listen to uncle zainol’s speech.. “

Sungguh mendalam ucapan oleh ayah Zahirah itu. Walaupun dalam emosi menahan seb4k, ucapan tetap diteruskan. Wajah gembira dan bahagia anak kesayangannya itu sudah cukup membahagiakan hati seorang ayah. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga ikatan perkahwinan ini berkekalan dan berbahagia sehingga ke akhir hayat. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Zahirah Macwilson by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..