” Uncle Razak kerek betul. So confident.. “

Video Tik T0k Daripada Amar Baharin, Nadiya Nisa, Fikhree Bakar dan Razak Ahmad Yang Begitu Menghiburkan. Gaya Razak Ahmad Paling Kelakar Habis. Amboi, Gelek Bukan Main !!

Aplikasi Tik T0k sudah menjadi satu fenomena biasa pada masa kini. Daripada golongan kanak-kanak sehinggalah dewasa turut menggunakan aplikasi ini untuk menghiburkan diri masing-masing. Malah terdapat juga warga emas yang turut berTik Tok.

Jika anda melayari laman sosial, terlalu banyak video Tik Tok yang telah dikongsikan sehingga ia menjadi satu cabaran untuk masing-masing menunjukkan bakat. Tidak terlupa juga golongan selebriti turut terjeb4k dengan aplikasi ini.

Ada yang sekadar membuat ini untuk suka-suka dan ada juga yang menjadikannya sebagai hobi. Walaupun apa jua tujuan anda menggunakan aplikasi ini tetapi harus diingat supaya tidak sehingga melalaikan. Tidak salah untuk berTik T0k namun jangan sampai terlupa tanggungjawab.

Menerusi akaun Instagram, satu video Tik T0k gandingan beberapa orang pelakon telah dikongsikan. Antara selebriti tersebut ialah Amar Baharin, Nadiya Nisa, Fikhree Bakar dan Razak Ahmad. Namun gelagat Razak Ahmad tarik perhatian ramai.

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan video Tik Tok mereka terutamanya aksi Razak Ahmad. Antara komen-komen mereka :

” Uncle Razak kerek btol so confident.. “

” Pak haji tgh tu paling berlenggok2 ok .. “

” Yang penting step betul.. “

” Lawak comel je.. “

” Haaa…. hbs… kalo pak Razak join… “

” Uncle razak class.. Mcm dh besa tiktok.. “

” Abg razak_ahmad67 lembut je pergerakan dia.. tik tok macam ni takpe la.. ni tidak, tik tok tergoyang² pungg0ng, terged1k².. tengok pun naik menyamp4h.. “

Wah, hebat pula admin tengok kerana mereka boleh mengikut gaya yang elok tersusun sama sahaja masing-masing. Macam dah lama berlatih je untuk membuat Tik Tok ni. Apa pun dalam ramai-ramai, Razak Ahmad paling veteren dan paling win !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fikhree Bakar by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..