” Tom ok Tom.. Papa dia lagi teruja tapi menghiburkan.. Hahahhaah.. “

Vide0 Tom0k Bersama Anaknya Arrian Dan Andra Menari Kok0 Birthday Dance Buat Netizen Terhibur. Amb0ii Ayahnya Punya Dance Memang P0wer Lah !!

Juara One In A Million musim pertama, Tomok bukanlah nama baru di dalam dunia seni suara tanahair. Namanya sudah cukup terkenal menerusi kumpulan New Boyz sekitar tahun 1999 dahulu. Lagu beliau yang hits dan menjadi siulan ramai Sejarah Mungkin Berulang menaikkan namanya yang ketika itu.

Tomok atau nama sebenarnya Shah Indrawan Ismail dilahirkan di Negeri Sembilan pada 17 Mei 1984. Sudahpun mendirikan rumahtangga dengan seorang pramugari Syarikat Penerbangan Malaysia , Rahayu Abas, rumahtangga mereka diserikan lagi dengan kurniaan dua orang cahayamata lelaki yang diberi nama Arrian Akid dan Andrashah Iman.

Bakal menimang cahayamata ketiga tahun ini, kebahagiaan keluarga ini bakal bertambah lagi. Tom0k sering berkongsikan gelag4t dan aksi lucu anak-anaknya di dalam akaun Instagram miliknya. Dilihat sebagai seorang suami yang bertanggungjawab dan ayah yang sporting dan penyayang, peminat sentiasa terhibur dengan apa jua yang dikongsikan oleh Tomok di akaun sosialnya itu.

Menerusi akaun Instagram, Tomok telah berkongsikan satu video di mana beliau bersama anak-anaknya Arrian dan Andra yang sedang menari versi0n Koko Birthday Dance semperna hari jadi Nestle Koko Krunch. Namun gaya Tom0k yang ceria itu membuatkan mata-mata tertumpu padanya. Alahai ayah comel sangat ni !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Tomok itu. Antara komen-komen netizen :

” Papa dia lagi exc1ted tapi menghiburkan.. “

” Macam abang pada anak-anak pula haha.. “

” Comell tiga-tiga.. “

” Ayah yang 0ver sangat tu.. “

” Tom ok tom? Hahahhaah.. “

” Yang baju kuning tu abang sulung ke? Hahaha.. “

Meriah dan ceria betul Tomo0k dan anak-anaknya ni. Memang kalau dilihat macam abang dengan adik-adik dek kerana gaya dan wajah Tomok yang nampak muda belia tu. Untungla ada muka awet muda. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Tomok sentiasa berbahagia bersama keluarga tersayang dan dilimpahi rezeki yang melimp4h ruah. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tomok by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..