” Terus kant0i Seth punya whistle ala-ala Mariah Carry “

Video Anak Shila Amzah, Seth Uwais Menang1s Bunyi Wisel Menghiburkan Netizen. Wah, High Pitch Sangat Macam Suara Ibu !!

Seth Uwais Bin Haris Idraki merupakan anak kepada selebriti Shila Amzah. Seth dilahirkan pada 31 Ogos 2019 yang lalu bersamaan dengan hari kemerdekaan Malaysia dan Awal Muharram. Kini, Seth Uwais hampir mencecah usia 5 bulan.

Seperti selebriti lain, Shila turut membuka akaun Instagram untuk anak kesayangannya ini. Akaun tersebut diwujudkan sejak Seth dilahirkan lagi. Sehingga kini seramai 23.9 ribu orang mengikuti akaun tersebut. Shila sering berkongsi video dan gambar Seth di akaun tersebut.

Terdahulu, Shila yang merupakan anak kepada penyanyi era 80-an telah mendirikan rumahtangga dengan lelaki pilihannya bernama Haris Idraki Elias pada 19 April 2018. Haris bekerja dalam sektor kewangan di kota London turut dibesarkan di luar negara.

Menerusi akaun Instagram, Shila berkongsi video Seth didukung oleh kawannya. Namun anak kawannya berasa cembuuru melihat ibunya memegang Seth. Seth turut menang1s apabila melihat kanak-kanak tersebut menang1s. Bunyi tang1san Seth buat netizen terhibur.

Tonton video di bawah :

Seth belum pandai nak jeal0us bila sha pegang baby lain, but baby lain jeal0us bila mommy dia pegang seth. But he cr1ed sebab budak memang rajin berjangk1t nang1s eh? Kenapa eh? Terus kant0i seth punya whistle ala2 Mariah carry “

Rata-rata netizen terkej0t mendengar bunyi Seth menang1s. Bunyi wisel sangat. Antara komen-komen mereka :

” Whistle dia kemainnn.. “

” Wisel tu comel sangat.. “

” Spe yg high pitch tu? Seth ke??? My g0d!!! Anak Sha sgt.. “

” Alaaaa hahahahah baru dengar whistle Seth… Kihkihkihkih alooo comeyyy jerr.. “

” Hahahaha so cute! Tingginya pitch Seth! “

” Nyaring nye suara Seth.. “

Wah, anak ibu sangat Seth ni. Suara high pitch macam ibu juga dan nampaknya ada bakat untuk jadi penyanyi juga tu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Seth Uwais membesar dengan sihat dan bijak serta menjadi anak yang soleh di dunia dan di akhirat. Aminn..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Seth Uwais, Shila Amzah by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..