” Terima kasih buat r0ckers terkenal Dato’ Nash.. ” – Aidil Aziz

Aidil Aziz Kongsi Video Terima Nyanyian Istimewa ‘ Lagu Birthday ‘ Daripada Lagenda R0ck Terkenal Dato’ Nash. Wah Untung Lah Jadi Birthday Boy Yer !!

Tidak terlewat lagi untuk mengucapkan selamat hari lahir kepada pelakon Aidil Aziz yang menyambut ulangtahun kelahirannya ke 33 tahun semalam. Aidil dilahirkan pada 26 Julai 1987 dan merupakan suami kepada pelakon popular Fasha Sandha.

Menurut Aidil, beliau sungguh terharu dan tidak menyangka dengan kej0tan hari lahir yang dilakukan oleh isterinya ini. Aidil turut menerima ucapan daripada Fasha yang begitu menyentuh perasaan dan hadiah khas dari Fasha untuk Aidil akan keluar tidak lama lagi.

Aidil juga nampak sangat gembira pada majlis tersebut, selain sambutan dan kejutan sempena hari lahirnya daripada Fasha, Aidil turut menerima kejutan kedua daripada sahabatnya. Keriangan jelas terpancar diwajah Aidil semasa majlis tersebut.

Melihat ke instagram milik Aidil kita juga dapat melihat perkongsian Aidil yang turut menerima ucapan hari lahir daripada Dato’ Nash penyanyi r0ck lagenda Malaysia. Ucapan dalam bentuk nyanyian daripada Dato’ Nash itu ditujukan khas buat Aidil.

Mari kita tonton perkongsian daripada Aidil ini :

Lagi perkongsian gambar sekitar kej0tan sambutan hari lahir Aidil daripada temannya :

 

Perasaan gembira jelas terpancar diwajah Aidil, melalui perkongsian ini juga Aidil menerima pelbagai ucapan dan doa daripada peminat sempena hari lahirnya ini. Antara ucapan dan doa yang diterima ialah :

” Happy Birthday bro. May Allah bless you and your families.. “

” Happy Birthday itsaidilaziz semoga panjang umur, sihat sokmo & dilimp4hi rezeki Aamiin.. “

” Happy Birthday itsaidilaziz semoga panjang umur, dimewahkan rezeki selalu dan dipanjangkan jodoh bersama Fasha dan dikurniakan anak-anak soleh/solehah serta keluarga bahagia.. “

” Happy Bithday Aidil, semoga panjang umur murah rezeki. Congrats bakal jadi dad.. “

” Happy Birthday Abg Aidil. Semoga murah rezeki & senantiasa dilindungi Allah swt.. “

” Happy Birthday bossku itsaidilaziz, semoga sentiasa dalam lindunganNya dan dimurahkan dari segala rezeki hendakNya Aamiin.. “

Alhamdulillah untungnya Aidil di kelilingi orang-orang yang sangat menyayangi dirinya. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari lahir buat Aidil semoga diberi kesihatan yang baik, dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. Semoga berbahagia bersama keluarga tercinta, Aminn.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Aidil Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.