” Ter0k betol la Beto Kusyairy melatah. Wakakaka.. Pec4h perot gelak.. “

Video Tiz Zaqyah Menyak4t Beto Kusyairy Buat Netizen Ketawa Berdek4h. Part Beto Melat4h Sampai Menari Twist Tu Lucu Sungguh !!

Pernah menjadi maskot untuk rancangan Along suatu masa dahulu, kini namanya sudah terkenal antara hero yang berbakat besar. Menggunakan nama komersialnya sebagai Beto Kusyairy, beliau dilahirkan pada 19 Februari 1980 di Kuala Lumpur.

Beto atau nama sebenarnya Nurkusyairy Zakuan bin Osman mula melibatkan diri ke dalam dunia lakonan pada tahun 2007 menerusi filem Syait4n. Wajah dan gaya macho Beto sering mendapat perhatian peminat. Walaupun pada awal penglibatannya dalam dunia seni kurang menonjol dan tidak popular sebagaimana hero-hero lelaki lain, namun Beto bukanlah seorang yang mudah berput0s asa.

Lakonannya dalam filem Gil4 Baby mengangkat namanya sebagai Pelakon Komedi Lelaki Terbaik di Anugerah Lawak Warna 2015. Antara filem lain lakonan Beto yang mendapat perhatian adalah Istanbul Aku Datang, Juvan4 dan Qadr.

Menerusi akaun Instagram, Tiz Zaqyah telah berkongsikan satu video rakaman yang kelihatan beliau sedang menyak4t Beto Kusyairy. Namun tidak dijangka Beto rupanya seorang yang kuat melat4h. Sampai menari twist terus bila dicuit Tiq. Lucu la bang Beto !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur melihat telatah Beto ini. Antara komen-komen netizen :

” Beto melatah ter0k rupanya.. “

” Tak sangka beto melatah… “

” Twist bhahahahhahaha.. “

” Menari twist terussss hahahaa.. “

” Berzapin pulak dia.. “

” Haritu melatah tak0t lipass . Ni melatah lagi laaa adoi.. “

” Ter0k betol la Beto Kusyairy melatah.. Wkakaka.. Pec4h perot gelak.. “

Tak boleh tahan gelak tengok reaksi spontan Beto ni. Kelakar sangat sampai menari twist terus. Mujur tak berzapin kat situ. Mesti set penggambaran kec0h dengan gelak tawa Tiq menyakat Beto. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga drama gandingan baru Tiz dan Beto dipermudahkan segala urusan penggambaran dan mendapat sambutan dari peminat apabila ditayangkan nanti. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tiz Zaqyah by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK/ CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..