” Tengok yang last tu tak jadi kita nak touching.. ” – Netizen

Dini Schatzmann Buat Kejotan Ulangtahun Kelahiran Istimewa Buat Janna Nick Menang1s. Part Last Tu Alahai Janna, Comel Sangat Perangai !!

Hubungan cinta Janna Nick dan pelakon kacak Dini Azan Schatzmann mula dihidu peminat pada bulan November tahun lalu. Keserasian dan kemesraan mereka ketika sama-sama bergandingan dalam drama Bukan Cinta Aku akhirnya membawa kepada perhubungan yang lebih serius.

Mengakui saling mencintai, hubungan pasangan ini direstui keluarga dan peminat. Janna yang banyak berubah menjadi lebih lembut dan feminine buat peminat gembira. Akhirnya Janna bertemu seseorang yang mampu menyayangi dirinya seadanya.

Sering berkongsi gambar bersama, peminat tidak put0s-put0s mendoakan semoga mereka berjodohan dan ke jinjang pelamin. Kedatangan bulan Jun adalah yang paling ditunggu peminat Janna kerana ianya adalah bulan kelahiran bintang kesayangan mereka ini. Dini membuat satu kej0tan istimewa buat Janna sebagai kenangan manis untuk buah hatinya ini.

Menerusi akaun Instagram, Dini telah berkongsikan satu video yang memaparkan beliau membuat kej0tan hari jadi buat kekasih hatinya itu. Janna yang tergamam ketika dibuka penutup matanya spontan mengalirkan air mata kerana terharu dengan kesungguhan Dini itu.

Jom tonton video di bawah :

Aksi mereka ini mendapat perhatian ramai peminat. Antara komen-komen mereka :

” You guys r the sweetest thing ever.. “

” Alahai sweetnyeee.. “

” Awhhhh so sweet , im crying too. Very cute tau. Semogaa berkekalan sampai jannah.. “

” The other side of Janna Nick.. Sweet and lovely girl.. “

” Oh em gee… This is seriously as sweet as honey.. “

” Don’t buy me mahal one.. ‘I got this from shopee’ hahaha so cute.. “

” Dak la ni pasai apa aku dok renyeh sorang-sorang tengok video hampa dua.. “

” Kenapa aku pulak yang tersengeh-sengeh.. “

” Tengok yang last tu tak jadi kita nak touching.. “

Bagus betul kesungguhan Dini untuk buat Janna gembira. Peminat pun sudah tidak sabar menunggu pasangan ini ke jinjang pelamin. Sama-sama kita doakan yang terbaik buat Janna dan Dini. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat hari jadi dan semoga Janna terus berjaya dalam kerjaya. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Dini Azan Schatzmann , IG Janna Nick

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..