” Tengok baru lahir dah pandai gelak bud4k bertuah ni, bijak sungguh.. ” – Zarina Zainuddin

Fasha Sandha Kongsi Wajah Terkini Anaknya Aisha Amaira. Alahai Aisha Dah Pandai Gelak Yer. Senyum Tu Sebijik Macam Ayah Lah !!

Jumaat yang lalu Fasha Sandha telahpun selamat melahirkan anak sulungnya bersama Aidil Aziz. Ianya adalah kehamilannya yang ketiga di mana dua kandungannya sebelum ini kegug0ran.Menerusi perkahwinan pertamanya bersama Jejai, Fasha sudahpun dikurniakan dua orang anak iaitu Rayfal dan Jemaima.

Aisya Amaira yang membawa maksud bahagia dan cantik selamanya dipilih sebagai nama anak mereka ini. Fasha yang turut berkongsikan gambar terkininya bersama Aisha dan Aidil di postingnya terdahulu menerima banyak komen dan like daripada peminat.

Meninjau akaun Instagram, Fasha Sandha telah berkongsikan sekeping gambar Aisha bersama satu pemberitahuan mengenai beberapa buah IG yang didaftarkan atas nama Aisha. Fasha sudahpun memut0skan untuk tidak membuka sebarang akaun sosial buat Aisha dan kesemua akaun yang berkaitan bukan daripada pihaknya.

Aidil turut sama tidak mengizinkan akaun sosial dibuka untuk Aisha dan sebarang perkembangan berkenaan anak mereka hanya melalui akaun Instagram Fasha. Gambar Aisha yang dikongsi ini juga mencur1 perhatian ramai kerana sudah pandai tersenyum lebar.

Jom baca perkongsian di bawah :

Senyuman manis Aisha ini menarik perhatian peminat. Ramai yang mengatakan Aisha sama seperti rupa Aidil. Antara komen-komen peminat :

” Senyum gini mcm muka papa aidil eh.. “

” Alahaiii comel sgt .. sebijik uper apaknye.. “

” Bahagia nya muka diaaa. Lebar senyumannya sebijik macam senyum Aidil.. “

” Tengok baru lahir dah pandai gelak bud4k bertuah ni, bijak sungguh.. ” – Zarina Zainuddin

” Comelnya, manis sangat Aisha senyum. Macam Aidil sangat.. “

” Bahagianya dia sesuai dengan nama. Hari-hari senyum gini hil4ng pen4t ibu.. “

” Pandainya senyum, muka ayah sangat ni. Senyum manis macam ibu.. “

Alahai senyuman Aisha ni boleh buat ramai ger4m lah. Baru berapa hari usianya dah pandai senyum lebar. Entah apalah yang happy sangat tu Aisha yer. Apa pun, diharapkan keputusan yang diambil Fasha itu terbaik untuk anak-anak. Semoga Aisha membesar dengan sihat selalu dan ceria selalu !

Silakan SHARE..

Sumber : IG Fasha Sandha, IG Aidil Aziz

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..