” Tak sangka, RESPON anak Ziela Jalil ini, buat Erma Fatima TERDI4M !!!

Video Ibrahim Junid Mar4h, Bila Erma Fatima Mengatakan Ibunya Tidak Cantik. Part Paling Lucu bila Ibrahim bal4s balik !!! Ad0ilaa Ibrahim..

Datin Seri Umi Khalsum Binti Rahmad ali atau lebih dikenali sebagai Umie Aida merupakan seorang pelakon, penyanyi, penerbit dan ahli perniagaan di negara ini. Pelakon ini sangat berbakat dan mampu membawa watak apa sahaja yang diberikan kepadanya.

Lakonan kerjaya lakonan Umie Aida bermula ketika berusia 18 tahun setelah menjadi finalis pertandingan Dewi Remaja 1990/91 seterusnya bergelar pelakon wanita tersohor yang berjaya mencipta nama di tanah air dan peringkat Asia.

Kakaknya pula Erma Fatima atau nama sebenarnya Fatimah Binti Rahmad sangat dikenali dalam drama bersiri TV3 Mok Cun. Mereka berdua nampaknya sangat rapat kerana kedua-duanya aktif dalam bidang seni.

Terbaru, menerusi laman Instagram Umie Aida, sebuah video telah dimuat naik. Pada awal minit video tersebut memaparkan seorang kanak-kanak yang comel bersalaman dengan Erma Fatima. Anak comel itu adalah merupakan anak angkat Ziela Jalil iaitu Ibrahim Junid.

Erma : Eh ..berapa kali awak nak salam dengan saya nih ?

Ibrahim dah malu-malu kena usik dengan Erma Fatima.

Bermula la babak ini..

Erma : Emak awak tak cantik ..

Ibrahim : Ehh..you la yang tak cantik..

Sehinggalah ini yang terjadi :

Erma : Eh..dengar ni, mak awak tak cantik ..mak awak tak cantikk tau

Ibrahim : You lagi..You Lagi gem0k !!!!

Alahai ..terdiam terus Erma Fatima !!!

Adoi la Ibrahim. Kelakar betul.

Jom tengok Video yang telah dikongsikan oleh Umie Aida ini.

” Erma Fatima “

View this post on Instagram

😂🤣😂 @ermafatima

A post shared by umieaida 🇲🇾 (@umieaida9) on

Rata-rata merasa lucu melihat respon adik Ibrahim ni tau. Antara komen-komen mereka :

 ” Ibrahim ni sapa? auntie pun turut sent4p mendengarnya..adik syg..bila besar nanti jangan kata org cenggitu ya….ramai sentap kang..hahahahhaha “

” Masyaa Allah pandai nya Ibrahim.. “

” Dia marah sbb mok cun cakap mak dia x cantik …  “

 ” Kah kah kah aduhai sabo je la “

” HAHAHAHA TERDIAM erma fatima lawak laaaaa “

” Adoi kelakarnya kalau yg bercakap tu budak2 “

” Hahaha berani dia selar mok cun nk kena ni “

” Ibrahim very protective dkt ibunya.

” Hahahahha ya Allah funny betul! ” 

Alahai adik Ibrahim memang comel dan kelakar. Kami di Berita Kopak mendoakan adik  Ibrahim terus dikurniakan kesihatan yang baik dan menjadi anak yang soleh penyejuk hati ibu. Amin.

Terima Kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Umie Aida, Erma Fatima, Ziela Jalil By Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..