” Tak pernah nang1s dalam talkshow tau, aku kal4h kalini.. ” – Diana Danielle

Perkongsian Nabila Huda Dan Diana Danielle Di Rancangan Rumah No. 107 Buat Ramai Seb4k. Menyayat Hati Rupanya Kisah Silam Mereka. Sed1h Sungguh !! 

Rancangan talkshow Rumah No. 107 terus menceriakan penonton dengan isu menarik dan artis jemputan mereka. Di hoskan oleh Khir Rahman, ia turut dibantu artis lain iaitu Vicha, Joey, Man Raja Lawak dan Ropie. Bersiaran di saluran Astro Warna pada setiap hari Jumaat.

Jika minggu lalu, kisah Sherry Alhadad yang kehil4ngan ayah ketika kecil didedahkan oleh Sharifah Shahirah. Minggu ini dua orang artis dijemput ke studio. Mereka ialah pelakon sensasi Nabila Huda dan Diana Danielle. Kedua-duanya mencuit hati dengan ayat spontan mereka.

Namun apabila bercerita tentang kisah keluarga yang bercer4i ber4i, Abil dan Diana terus seb4k. Peminat tentu tahu kisah persengketaan Abil bersama Amy Search yang berlanjutan bertahun lamanya. Manakala Diana pula dijaga ibunya setelah perpis4han antara mereka terjadi.

Meninjau akaun Instagram, Diana Danielle berkongsikan satu sedutan video bagi program talkshow ini. Beliau yang turut mengakui ianya kali pertama beliau menang1s ketika rancangan bual bicara sebegini. Di sini terb0ngkar rahsia yang tidak pernah diceritakan kepada umum.

Jom tonton video di bawah :

Kisah sed1h Diana dan Abil ini menyentuh hati. Antara komen-komen daripada peminat :

” Tidak semua senyuman itu menunjukkan bahagia.. Ada juga senyuman semata2 hny utk menutupi segala derit4.. “

” Bukti Diana danielle ni pelakon yang ada bakat dan ilmu. Dia punya mainan dalaman kuat sampai boleh tahan emosi. Power ah.. “

” Ape yg abil lalui, aku dapat rasai semase perjalanan hidup di zaman persekolahan.. per1tkan abil, bile time sesi report kad.. “

” Nabila ni humble gil4 hahah 1kpla sma dd haa.. Keep strong Abil and Diana Danielle.. “

” Mncari pasangan hidup itu bkn semata2 utk cinta.. Tapi siapa yg sudi mnemani kita hingga menutup mata.. “

” Kalau tiada bahu utk bersandar.. kita masih ada lantai utk bersujud.. “

Siapa sangka di sebalik wajah ceria mereka berdua, tersembuny1 banyak kesed1han di waktu lamp4u. Apa pun, semuanya sudah berlalu dan semua kini bahagia dengan kehidupan masing-masing. Kami di Berita Kopak berharap agar Abil dan Diana sentiasa gembira dan success selalu dalam kerjaya seni mereka. Aamin..

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Diana Danielle, Youtube Channel Irf4n Empire

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..