” Tak pernah dibuat orang. Ingat Chef Wan intai siapa.. ” – Netizen

Dato’ Chef Wan Kongsi Video Beliau Memanjat Tembok Dinding. Berdebar Sungguh Tengok Tapi Kelakar. Siap Berjinjit Lagi Kakinya. Ada-Ada Je Chef Wan Ni !!

Dato’ Chef Wan sudah tersohor tidak hanya di Malaysia malahan sudah bertaraf antarabangsa. Memiliki kebolehan memasak, pelbagai resepi yang dihasilkan oleh Chef Wan. Selincah aksinya di dapur, begitulah juga bec0knya mulut Chef Wan.

Sudah lama bergelar duda, Chef Wan mempunyai dua orang anak iaitu Chef Riz dan Serina. Ayah yang penyayang dan anak yang sangat bertanggungjawab. Chef Wan sehingga kini masih menjaga ibunya, Cik Ani. Lihat cara Chef Wan melayani Cik Ani buat ramai kagum.

Chef Wan seorang yang ceria dan sangat jujur dalam percakapannya. Apa yang dirasakan tidak betul pasti akan ditegurnya. Walaupun Chef Wan dilihat seorang yang tegas, beliau juga pandai melawak dan menjadi kesayangan cucu-cucunya.

Meninjau akaun Instagram milik Dato’ Chef Wan, telah dikongsikan satu video dan beberapa keping gambar yang memaparkan aksinya memanjat tembok bilik penginapannya. Chef Wan yang diberi makanan oleh kawannya Dr Kumar. Alahai aksi bilik sebelah-menyebelah tak ubah macam cerita P. Ramlee, Masam Masam Manis.

Jom tonton video di bawah :

( Klik butang KANAN > untuk melihat gambar seterusnya.. )

Lagak memanjat Chef Wan ini buat netizen cuak. Alahai dengan berkain sarungnya itu menarik perhatian betul. Antara komen-komen mereka :

” Tak pernah dibuat orang so far ! Lucu lah DCW …. teringat gelagat filem Masam Masam Manis tang jol0k jol0k ! But yg nie tang terjengkit jenkit for food ! “

” Halah mujur tak terluc0t kain sarong tu tokk. Mau rib0t nanti haha. Macam cerita masam-masam manis pramlee.. “

” Aduhhh. Pada mula saya igt chef intai siapa.. “

” Tu diaaaa dato adehhhh. Demi nak sampaikan juadah. Yang rakam dah takleh nak sorok gelak haha.. “

” Seronok gak gil4-gil4 ni. Teringat cerita PRamlee “oi orang sebelah ! “.. “

” Oooiii org sebelah haha. Teringat babak filem masam masam manis arahan TS P.Ramlee.. “

” Dah macam cerita P.Ramlee “Masam-masam manis.. “

Alahai comelnya la Chef Wan memanjat macam tu. Komen-komen peminat juga melucukan. Semuanya risau kain sarung terlucut. Apa pun, Chef Wan memang menghiburkan. Semoga Allah kurniakan kesihatan, umur yang panjang dan rezeki yang tidak put0s-put0s buat Chef Wan. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Chef Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..