” Tak pe kau bukan berapa elok sangat. Sis is terhibur, hahaha.. ” – Netizen

Video Nabil Ahmad Hantar Sherry Alhadad Sampai Ke Kereta Kerana Sherry Tak0t Ada Orang ‘Stalk’. Namun Kata-Kata Sherry Kepada Nabil Buat Netizen Terhibur. Haaa Kan Dah Kena Setepek Nabil !!

Jika disebut nama Shariffah Mariam Binti Syed Abdullah Al Hadad ini pasti ramai yang tidak mengenali siapakah pemilik nama tersebut, namun apabila disebut sahaja nama Sherry Alhadad pasti satu Malaysia malah negara jiran kita juga turut mengenalinya.

Tidak hanya berlakon dan menjadi pelawak, Sherry memperkembangkan lagi bakat yang ada pada dirinya dan kini Sherry mengorak langkah sebagai pengacara pula. Pelbagai rancangan talk show, pertandingan realiti TV dan juga majlis anugerah berprestij telah dihoskan oleh Sherry.

Gandingan yang sangat mantap di antara Sherry dan Zulin, termasuk juga gandingan yang cukup serasi antara Sheery dan Alif Satar telah menghidupkan lagi suasana rancangan. Sherry juga telah bergandingan dengan pelawak terkenal Nabil Ahmad sebagai hos jemputan di MeleT0P.

Menjengah ke laman instagram program MeleT0P, satu sedutan video ketika program MeleT0P minggu ini baru bermula telah dikongsikan. Sherry memberitahu kepada Nabil bahawa ada orang menghend4pnya. Namun tidak disangka selepas selesai rancangan, kelihatan Nabil menghantar Sherry ke kereta kerana Sherry merasa tak0t.

Mari kita lihat video yang di kongsi ini :

Ini pula video ketika Nabil menghantar Sherry ke kereta :

Perkongsian ini turut mendapat pelbagai komen daripada netizen yang melihat gelagat Sherry dan Nabil ini. Antara komen yang diterima ialah :

” Tak pe kau bukan berapa elok sangat. Hahaha sis is terhibur.. “

” Ko bukan elok, lol entertainers always entertaining.. “

” Kau bukan berapa elok sangat adoii..  Ada orang berlari la kat belakang tu. Siapa perasan ? “

” Aduiyaii aku rasa sherry_alhadad lagi ok with nabilzira d MeLeT0P.. Baiknya Nabil teman kawan sampai ke kereta.. “

” Tak berapa elok sangggatt. Sukalah dengar lawak kak sherry, tengah nang1s-nang1s pun boleh tersenyum.. “

” Nabilzira, Nabil tak pernah tak lawak bila tak0t.. Dah dapat belum orang yang menghend4p kak sherry_alhadad.. “

Alahaii Sherry dan Nabil ni tak pernah tak lawak, ada saja idea kelakar mereka berdua ni nak bagi peminat ketawa tak kering gusi. Apa pun kami di Berita Kopak mendoakan Sherry dan Nabil terus berjaya dalam setiap bidang yang diceburi dan sentiasa menghiburkan peminat-peminat. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG MeleT0P

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..