” Tak leh nak m0ve on dengan Baby Pian.. “

Tak Sangka Sufian Suhaimi Boleh Menyanyi Lagu Dangdut Cek Mek M0lek. Siap Bergelek Lagi, Terbaek Lah !!

Sufian Suhaimi merupakan seorang artis lelaki yang popular dengan lagu-lagu berentak balada yang sentiasa membuat peminat terbuai membawa perasaan sambil menghayati lagu-lagu nyanyiannya. Sufian yang berasal dari Mersing Johor ini bukan sahaja boleh menyanyi tetapi beliau juga boleh mencipta lagu dan juga berlakon.

Sufian yang mula aktif dalam bidang seni tanah air pada tahun 2016, berkelulusan Ijazah Pendidikan dari Universiti Sultan Zainal Abidin (KUSZA) dan Ijazah Sarjana dalam jurusan Komunikasi Massa dari Universiti Teknologi Mara.

Sufian mula dikenali dengan single pertama nya yang popular berjudul Terakhir. Selain lagu Terakhir lagu-lagu lain nyanyian Sufian yang menaikkan namanya adalah Harus Aku, Terasa Ada, Di Matamu dan terbaru lagunya berjudul Mencuba.

Sufian telah membuat peminat-peminat di Malaysia dan seluruh penonton Anugerah Melet0p terkej0t apabila beliau telah menyanyi lagu dangdut iaitu lagu Cek Mek M0lek nyanyian asal Datuk M. Daud Kilau. Sufian yang menyanyi sambil bergelek itu mendapat sorakan ramai yang terpukau dengan persembahannya.

Mari kita saksikan nyanyian Sufian dan bersama :

” Siapa tak boleh m0ve on lagi dengan persembahan @sufiansuhaimi_?! #MeleT0P #AME2019 #YangLegitYangLegend #AngkatTangan “

” Tak leh nak m0ve on dengan baby pian “

Rata-rata peminat memberi komen menarik untuk persembahan Sufian antaranya :

” Ikut berbahagia, tengok ini macam kita berdangdut hehee “

” Layan jer lepas dengar sufian nyanyi dangdut “

” Serius mcm concert dia sendiri jer, terhibur penonton di rumah juga “

” Dalam semua persembahan ni paling b0mb “

” Tak leh nak m0ve on dengan baby pian “

” Jejaka dari langit,hehe “

” Mmg best dan tak m0ve on lagi ni “

” Iloveyouu @sufiansuhaimi “

Wah sedap betul nyanyian Sufian Suhaimi ni siap bergel3k lagi memang terbaik lah. Memang tak boleh m0ve on lah tengok Baby Pian menyanyi lagu dangdut dan bergelek. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Sufian berjaya dan ‘Mencuba’ buat lagu dangdut pulak selepas ni.

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Melet0p & Sufian Suhaimi by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..