” Tak boleh blah semua ahli panel angkat kerusi nak lari.. “

Video Penyanyi Bersuara Sumb4ng Dalam I Can See Your Voice Malaysia Yang Begitu Mencu1t Hati Penonton. Dengan Yusri KRU Pun Sama Masuk Air Bila Dengar Suaranya. Ad0ii.. Kelakar !!

Rancangan I Can See Your Voice Malaysia telah memasuki musim ketiga pada tahun ini. Masih mengekalkan konsep yang sama di mana penyanyi jemputan perlu meneka di antara enam peserta sama ada merupakan penyanyi sebenar atau penyamar.

Rancangan ini dihoskan oleh Syuk dan Sean Lee menemui anda setiap hari ahad jam 9 malam di TV3. Pada minggu ini penyanyi jemputan ialah Siti Nordiana manakala ahli panel jemputan ialah Pak Azad dan Nabila Huda. Jihan Muse, Yusri KRU dan Mark Adam merupakan panel juri tetap.

Rancangan ini diadaptasi daripada rancangan realiti Korea Selatan yang sehingga kini menjadi trending dan mendapat tempat di hati para penonton. Pada minggu ini, Siti Nordiana berjya memilih penyanyi sebenar di akhir persembahannya.

Menerusi akaun Instagram, video nyanyian daripada peserta bernama Nurul Natasya Noor Abdullah Syafie yang merupakan penyanyi bersuara sumb4ng telah dikongsikan. Apa yang menarik ialah bukan sahaja suaranya sumb4ng tetapi juga seorang yang suka membuat lawak sehingga ramai ketawa berdekah-dekah.

Tonton video di bawah :

Rata-rata netizen terhibur dengan persembahan Nurul Natasya. Antara komen-komen mereka :

” Boleh jadi pelawak.. “

” Tak blh blaaa ahli panel angkat kerusi nk lari.. “

” Hahahaha semua kene game.. “

” Kelakar la awk ni. Hahahaha.. “

” Ad0iii terbahak2 ak dibuatnya.. “

Dari dulu smpai skrg komeeee . pelawak jer kamu ehhh.. “

Ad0i, memang kelakar sangat terutamanya part semua ahli panel lari dengan membawa kerusi masing-masing. Gayanya seperti seorang penyanyi tetapi tidak sangka rupanya bersuara sumb4ng. Terbaiklah Natasha kerana berjaya menghiburkan penonton pada malam tadi.

Tonton video penuh di bawah :

Silakan SHARE..

Sumber : IG Senang Terhibur, YouTube TV9 Malaysia by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..