” Surpr1se pun ada pre. Happy Birthday Beautiful.. ” – Netizen

Kongsi Video Dan Gambar ‘Pre-Surpr1se’ Sambutan Hari Lahir Di Atas Kapal, Penampilan Ruhainies Cur1 Perhatian Ramai. Wahhh Cantik Dan Manis Birthday Girl Ni !!

Baru-baru ini pelakon kecil molek, Ruhainies menerima kej0tan sambutan hari lahirnya yang ke 28. Namun kek hari lahirnya yang sepatutnya berwajah ‘Barbie’ menjadi viral di media sosial. Malah ada yang menyamakan rupa kek tersebut dengan seorang p0ndan yang popular di Thailand.

Netizen menyifatkan kek itu kelihatan agak pel1k dan menyer4mkan. Ada juga yang mengatakan kek itu kelihatan sangat melucukan. Namun Ruhainies melalui postingnya di Instagram, menghargai bakat dan hasil kerja pembuat kek berkenaan dan mengatakan rasa kek itu sangat sedap.

Untuk pengetuan, Ruhainies sepatutnya menyambut hari lahirnya pada hari Isnin, 27 Julai 2020. Namun tidak tidak menyangka akan menerima kej0tan lebih awal daripada ahli keluarga dan sahabat yang terdekat ketika menghadiri majlis perkahwinan sepupunya. Wahh untung Ruhainies, ramai yang sayang.

Hasil tinjauan kami di Instagram milik Ruhainies, yang terbaru Ruhainies telah berkongsi video dan beberapa gambar sedang bercuti di atas sebuah kapal. Menurut Ruhainies, adiknya telah membuat kej0tan untuk meraikan hari lahirnya di atas kapal itu. Turut kelihatan ayah Ruhainies yang juga menyertai mereka.

Jom tonton video di bawah :

Wahh cantik sangat birthday girl ni kan. Walaupun sudah berusia 28 tahun, tapi tetap maintain awet muda macam umur awal 20an. Antara komen-komen serta ucapan-ucapan peminat :

” So beautiful the place and you of course. Happy fun Ruhainies.. “

” Hb my pretty. May Allah bless u. Stay pretty & i love u. omg soo cute.. “

” Happy Birthday idola. May Allah grant you His blessings all along & please get married faster already.. “

” Post sini sikit cantikkk tuuuu. ohhh btw happy birthday ruhainies7 Love you.. “

” Pretty like always. Surprise pun ada pre. Happy Birthday Beautiful.. “

” Bestnya. Happy bday Ruhainies. Kami nak kek semalam. hehehe.. “

Wahhh bertuah Ruhainies, ramai yang buat kej0tan dan meraikan hari lahirnya. Itu tandanya ramai yang sayang. Apa-apa pun, kami di Berita Kopak ingin mengucapkan selamat hari lahir yang ke 28 buat Ruhainies. Semoga dipanjangkan usia, diberi kesihatan yang baik dan hidup bahagia di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ruhainies

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..