” Sump4h seb4k gile, lagi-lagi bila Black pelok bini dia.. “

Video Achey Sanggup Pergi Ke Penang Untuk Memberi Kej0tan Kepada Black Hanifah. Lagi Mengh4rukan Bila Hadiah Tersebut Adalah Sesuatu Yang Sangat Diimpikan Black. Keluar Air Mata Jantan Black Weh !!!

Bulan lalu Achey telah menerima kejutan menerima sebuah motosikal daripada isterinya Anne. Kali ini Achey dan isterinya pula ingin membuat kej0tan hari lahir kepada sahabat baiknya Black Hanifah. Umum mengetahui Achey dan Black bersahabat baik dan selalu melakukan aktiviti bersama-sama.

Ini tidak dinafikan persahabatan ni penuh nilai kasih sayang di antara keluarga Achey dan juga keluarga Black Hanifah sendiri. Demi persahabatan ini jugalah Achey bersama isterinya Anne sanggup pergi ke Pulau Pinang daripada Kuala Lumpur untuk membuat kej0tan kepada Black.

Menurut Achey lagi, isteri Black ada memberi sejumlah wang untuk membeli motor yang Black sukai itu. Dan Achey mencari motor tersebut sempena hari lahir sahabatnya itu. Akhirnya motor impian Black iaitu Benalli telah pun dibawa ke rumah Black dan disimpan di dalam bilik tanpa pengetahuan Black.

Dan kej0tan pun bermula apabila Black membuka pintu bilik tersebut dan ternampak sebiji motor. Kegembiraan Black tidak dapat digambarkan lagi. Penuh dengan rasa terharu dan terkej0t dengan hadiah yang diterimanya itu. Inilah hari paling menggembirakan buat insan bernama Blavk dan paling membahagiakan buat insan tersayang.

Di bawah ini adalah sedutan daripada video tersebut :

” Pada hari ini kita nak buat surprise untuk Black, isterinya ada memberi sedikit kewangan untuk beli motor benelli.. “

” Selamat hari lahir untuk abang Black, kami sanggup turun demi abang tau.. “

Black memeluk isterinya kerana terlalu gembira dan terharu.

Black masih tidak percaya.

Di bawah ini adalah video tersebut :

” Tahniah Tam.. ini yang kau nak kan ??? #rfs150.. “

Rata-rata pengikut dan peminat Achey merasa terharu dan sebak setelah melihat video tersebut. Mereka juga turut mendoakan dan mengucapkan selamat hari lahir buat Black. Ini antara komen-komen mereka :

” Sumpah seb4k tgok black peluk bini dia.. hahahhaha.. pape pn semoga prshbtan korang trjlin smpai bila2.. amin.. “

” Happy birthday dik. seb4k pula hati kak tengok video ni. Semuga bahagia bersama isteri tersayang serta anak anak hingga Jannah.. “

” Sahabat yg paling baik mmg sus4h dpt mcm acey sanggup p penang tuk cari moto tuk black
Bestnye dapat kawan macam ni.. Huhu.. Happy birthday black.. “

” Tahniah.. dpt rezeki isteri n kwn2 yg perihatin… happy birthday black.. “

” Bestnya tgk friendship korang.. sweet !! hapy birthday Black! “

” Sump4h.. terh4ru dn sayu.. berbair gembira lihat black pel0k wife dia smoga bhgia hingga jannah. happy belated birthdy black dn success selalu.. “

” Tetiba mengalir air mata huhuhu, happy birthday @black.hanifah.. “

” Happy brithday abg black @black.hanifah. Semoga terus berjaya dlm dunia seni dan terus berbahagia di samping keluarga tercinta, utk bro @acheykintangkintung dan isteri, terbaik brooo, keluar air mata jantan black wiyooooooo hahaaa mantap jiwa raga.. “

Sememangnya masih ada lagi sahabat yang sejati dan sahabt yang sanggup bersusah payah di dalam dunia ini. Jelas sekali persahabatan di antara Achey dan Black Hanifah sangat rapat. Persahabatan mereka ini boleh dijadikan contoh dan sumber inspirasi.

Kami di Berita Kopak mendoakan Achey dan Black terus menjadi sahabat yang baik dan ikhlas di antara satu sama lain. InshaAllah.  SELAMAT HARI LAHIR BLACK !!!

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Achey by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..