” Suara ser4m Fateh, pandai buat kelakar ye. Lagi orang gelak, lagi la dia buat.. “

Video Fateh Buat Bunyi Suara Sampai Gelak Besar Kakak Sepupunya !!!

Sebut sahaja Adam Corrie Lee, rata-rata pasti mengenali dirinya. Seorang selebriti Malaysia yang sangat sinonim dengan watak  ant4gonis. Antara filem lakonan beliau adalah KL G4ngster dan memegang watak Dragon. Sehebat namanya, sehebat juga lakonannya.

Watak g4ngster yang selalu dipegang olehnya adalah sekadar lakonan sahaja, dan watak sebenar dirinya adalah cukup berbeza. Corrie juga memiliki hati yang penuh kasih sayang. Ini seringkali dilihat pada video-video yang dimuat naik oleh Corrie di laman Instagram miliknya.

Untuk pengetahuan, Corrie telah berkahwin dengan Fazeema Fuad dan telah memperolehi seorang cahaya mata setelah 10 tahun menanti kehadirannya. Pasangan ini dikurniakan seorang putera comel berwajah campuran Cina Melayu yang diberi nama Adam Fateh Lee yang kini telah pun berusia hampir 9 bulan.

Corrie seringkali berkongsi gambar dan video anaknya di laman sosial Instagram. Kecomelan anaknya sering menjadi perhatian pengikutnya.

Terbaru, Corrie ada memuat naik sebuah video pendek di Intstagram anaknya Adam Fateh Lee. Menerusi video tersebut, Fateh membuat bunyi suara ‘ser4m’ yang mengusik kakak sepupunya yang dikenali sebagai Amni . Ia menyebabkan kakak sepupunya itu tidak dapat menahan gelak dengan karenah Fateh.

Bunyi suara ‘ser4m’ yang dibuat oleh Fateh seolah membuat lawak spontan. Semakin Kakak sepupunya ketawa, semakin kuat Fateh mengeluarkan bunyi tersebut. Nakal juga ya Fateh nih !!

Pandainya Fateh buat kelakar ye !!! Sampai keluar air liur tu.

Jom tonton video penuh Fateh buat bunyi suara. Rasa-rasa Ser4m ke kelakar ??  Apa-apapun Fateh tetap comel.

” Testing suara, Kak Amni (sepupu) teman Fateh jalan2 Dan karenah Fateh.. “

Rata- rata peminat memuji kecomelan Adam Fateh Corrie. Antara komen-komen peminat :

” Dia ni suka bila apa dia buat org gelak. Lagi dibuatnya. Dah jd mcm dia yg sakat org. Hari tu sakat abahnya masa makan “

” Apeni fatehh…. Comeyy sgt niii “

” Auntie2 bila tgk Fateh ‘ Ya Allah what is he so cute fo r? ‘ Comeeeel “

” Sama la kamu mcm anak ummi Sya.. Suka testing suara macam tu.. Kalau siang x pe tapi kalau malam ser4m juga bunyinye “

” Suara seram fateh.. comelnyaa “

” Fateh pandai buat kelakar ya.. comek betul. “

 ” Alahai… nakalnye Fateh.. comel sgt2 “

Alahai si comel Adam Fateh, Kami di Berita Kopak mendoakan Fateh membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan menjadi penyejuk hati ayah dan ibu. Amin.

Silakan SHARE. Terima kasih kerana membaca.

Sumber : IG Adam Corrie ,  Adam Fateh Lee By Berita Kopak  &  Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan.