” Sportingnyaa.. Lepas ni Datuk K boleh lah jadi duta jamu.. ” – Sweet Betul Tengok Gambar Datuk K Dengan Menantunya, Tya Arifin. Cayalah Datuk K !!

Tya Arifin adalah menantu kepada Datuk Khalid Mohamad Jiwa atau lebih dikenali dengan nama Datuk K dan Datuk Siti Nurhaliza. Tya sudah menjadi menantu dalam keluarga Datuk K selama 4 tahun.

Tya amat gembira berada dapat dalam dalam keluarga ini kerana mereka saling saling sayang menyayangi dan mempunyai hubungan erat antara satu sama lain.

Tya yang kini sar4t mengandung anak keduanya masih lagi giat menjual Jamu Mutyara miliknya. Selain daripada mempunyai perniagaan sendiri Tya juga masih aktif berlakon dan mengacara dan dalam masa yang sama sibuk menjaga anak sulungnya Ariff Jiwa Ashraf.

Tya turut berkongsi gambar betapa ‘ sporting ‘ bapa mertuanya membantu Tya mempromosi Jamu Mutyara. Melihat pada gambar ini terlihat Datok K seorang ayah mertua yang sentiasa menyokong anak dan menantunya dan betapa akrabnya hubungan menantu dan bapa mertua ini.

Tya turut menyatakan betapa bertuahnya dia menjadi menantu Datuk K.

Antara gambar-gambar yang dikongsikan oleh Tya adalah :

” ‘Mab0k Jamu Mutyara’ Bapak mertua yang supporting. Masa Tya nak ambil gambar, Ayah pun bagi idea sekali utk ambil gambar @mutyarabeauty Heheh lucky me to have him “

” Superb awesome “

Rata-rata peminat memuji Datuk K dan Tya yang sangat ‘sporting’, antara komen-komen tersebut ialah :

” Lucu kompaak menantu sma bpk mertua “

” Sportingnyaa pas ni dato k leh la jadi duta jamu “

Laaa kalau x baca caption tadi, igtkan dua2 tengah posing dengan mikrofon.. “

” Hahahaa maa Shaa Allah serunya tengok tya sekeluarga dan dato CT sekeluarga “

” Terbaik femly macam ni le baru keluargga besar yg terbaik “

” Hahahaha kompak deh, mantu kesayangan nih salud deh….”

” MashaAllah…. senang e dpt bpk mertue cam ni. “

” Mertua nya gaul ya… kompak ma menantu “

” Suka tgk sporting punya bapa mertua, terbaik datuk k “

” Sporting mertua tya.. terbaik sweet family

Seronok melihat hubungan kekeluargaan dalam keluarga mertua Tya. Kami di Berita Kopak mendoakan agar semoga hubungan kekeluargaan ini berkekalan selamanya di dunia dan di akhirat. Amin..

Terima kasih kepada anda yang sudi membaca..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Tya Arifin by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..