” Sorry tak sengaja. Tu tindakan reflects.. “

Balasan Jep Sepahtu Menyakat Budak-Budak Mandi Kolam. Adui Seks4 Tengok !!

Pasangan selebriti Jep Sepahtu dan Sari Yanti sudahpun dikenali umum. Melangsungkan perkahwinan mereka pada tahun 2017 selepas sering bergandingan di dalam sitcom komedi. Jep Sepahtu atau nama sebenarnya Mohd Nadzri bin Zainal Abidin merupakan pelawak, pelakon,pengacara dan penyampai radio tersohor tanahair.

Gabungannya bersama Shuib dalam menghasilkan kumpulan lawak Sepahtu membuatkan namanya semakin dikenali. Sebelum Sepahtu diwujudkan, Jep telahpun menyertai kumpulan Sepah dimana ahli asalnya adalah Jep, Shuib dan Mamat. Namun kumpulan ini berpecah dan ini membuatkan kata sepakat dicapai oleh Jep dan Shuib untuk mewujudkan kumpulan Sepahtu.

Sari Yanti sering memuatnaik semua aktiviti kekeluargaan yang dilakukan bersama anak-anak dan sahabat-sahabat mereka. Keriuhan dan gelak tawa semasa mereka bersama sering menarik perhatian peminat apatah lagi dengan gelagat Jep yang tak henti-henti dengan lawaknya yang bersahaja.

Menerusi akaun Instagram, Sari Yanti memuatnaik video aktiviti beliau bersama Jep Sepahtu dan rakan-rakan beserta anak masing-masing mandi kolam. Yang mencuit hati Jep seringkali membuatkan keadaan jadi ‘sp0il”. Tak pernah tak lawak Jep ni !!

Jom tengok video di bawah :

” Video 1 : bebudak ok. Yang tua tua tu.. “

” Video 2 : sorry tak sengaja .. Tu tindakan reflects.. “

(Klik butang KANAN > untuk menontin video seterusnya.. ) 

Rata-rata netizen nyata terhibur dengan kerenah dan aksi di dalam video tersebut. Antara komen-komen netizen:

” Hahahahhaha senak oi.. “

” Hahaaaaahaaa kelako laa jep ni.. “

” Hahahahahha tulah pasal bebudak ok part belakang hanc0s.. “

” Apalahh abah tuu.. “

” Aduhhh.. kau sp0il la @jepsepahtu depan dah cantik dah.. Part kau je spoil.. Aduhh.. Kau takyah la.. “

” Budak-budak wat jadi elok ja.. Mai hat tua.. Ke laut.. Kheee.. “

” Terciduk kena sep4k. Hahaha.. “

” Belakangg sekali paling power terjun.. “

” Jep paling sp0il.. Huhuhuh.. “

Pastinya keriuhan menjadi-jadi dengan adanya lawak-lawak dari Jep Sepahtu ini. Memang percutian yang menyeronokkan bukan sahaja untuk Sari Yanti malahan untuk anak-anak juga. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Jep akan sentiasa kekal dengan sikap lawaknya dan rendah dirinya itu. Semoga terus jadi penghibur orang tersayang Jep.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Sari Yanti by Berita Kopak & Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..