” ‘So much’ tu yang tak tahan tu. Bijak Wira ni.. ” – Netizen

Video Ardy Wira Yang Menyebut I Love You Pada Betty Rahmad Yang Sangat Comel. Alahai Mimik Muka Sambil Sebut ‘So Much’ Tu Boleh Cair Mummy. Comel Sungguh !!

Diberi nama Ardy Wira, si comel ini merupakan anak kepada pelakon Betty Rahmad dan Ardy Damis. Dilahirkan dengan wajah yang comel dan suka senyum, wajah Wira menjadi perhatian peminat sejak dia masih bayi lagi. Kini Wira sudahpun setahun usianya.

Ardy menjadi pelengkap kehidupan Betty dan Ardy Damis. Juga menceriakan mereka dengan gelagatnya yang comel, Wira juga berjaya mencur1 hati ramai peminat dengan senyuman dan gelak ketawanya itu. Mengikut perangai mummynya yang happy go lucky ini, Wira dilihat sentiasa ceria.

Sering dikongsikan perkembangan Wira di Instagram, anak kecil ini dilihat sus4h untuk merag4m. Jika kebiasaannya anak kecil lain sekiranya mahukan susu pasti akan menang1s dan merag4m, tetapi berlainan dengan Wira yang masih sentiasa ketawa dan melayani jenaka mummynya.

Menerusi akaun Instagram Ardy Wira, telah dikongsikan beberapa video yang memaparkan gelagat manja Wira bergelak ketawa dengan Betty sebelum diberi susu. Apa yang menarik adalah Wira bijak menyebut perkataan ‘Aamin’ selepas Betty selesai membaca surah Al-fatihah. Comel dan pandai sungguh putera kesayangan Betty ni.

Jom tonton video di bawah:

(Klik butang KANAN > untuk menonton video seterusnya.. )

Gelagat Wira ini menghiburkan ramai netizen. Antara komen-komen mereka :

” Asal ged1k ! Gig1t kang..  So much tu yang tak tahan tu.. “

” MashaAllah bijak sgt wira ni.. “

” Budak bijak. Sayang wira.. “

” Battery je low.. rambut maintain tegak.. “

” MasyaAllah…. sooooo adorable.. “

” Bijaknya wira. Ceria selalu.. “

” A bundle of pure joy.. “

Alahai comel sangat Wira cakap ‘I love you’ pada mummy. Bijak sungguh si comel yang penuh keceriaan ini. Hati mana tak cair dengan gelagat comel Wira. Apa pun, semoga Wira membesar dengan sihat, menjadi anak yang soleh dan sentiasa dilindungi Allah. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ardy Wira, IG Betty Rahmad

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..