” So energetic, ni namanya bapak b0rek anak rintik. Such a natural gitu.. ” – Netizen

Dato’ Rizalman Ibrahim Kongsi Video Gelagat Anaknya Aali Nail Ketika Sesi Photosh00t Yang Tarik Perhatian Ramai . Amboi Aali Bukan Main Gayanya, Kalahlah Babah Macam Ni. Kl0n Babah Betul !!

Nama pereka fesyen terkenal, Dato’ Rizalman Ibrahim bukan asing lagi. Sekalipun sudah mengumumkan persaraannya dari bidang fesyen Februari lalu, perkembangannya sentiasa menjadi ikutan dan tumpuan ramai. Masih lagi berstatus bujang hingga ke hari ini, Rizalman mempunyai dua orang anak angkat lelaki yang dijaga sejak bayi.

Menamakan anak-anaknya ini sebagai Umar Nail dan Aali Nail, Rizalman menjadi ibu dan bapa buat kedua-duanya. Menjaga anaknya ini dengan penuh kasih sayang dan didikan yang sempurna, hubungan mereka sangat akrab. Rizalman yang terkenal dengan sikap teg4snya samada dengan pekerja mahupun anaknya sendiri.

Antara kedua-dua anaknya ini, Aali lebih menunjukkan minat ke arah fesyen berbanding Umar. Rizalman sendiri pernah memberitahu kecenderungan anak-anaknya ini yang berbeza antara satu sama lain. Banyak membuat video tazkirah dan berkongsikan ilmu keagamaan, Rizalman diikuti 1.1 juta orang pengikut di akaun Instagramnya.

Menerusi akaun Instagram Rizalman71, telah dikongsikan satu video yang memaparkan gelagat anaknya Ali ketika menjalani satu sesi photosh00t. Gaya Ali yang girang dan ceria itu selalu mendapat perhatian ramai peminat. Betullah orang kata mana tump4hnya kuah kalau tidak ke nasi. Pandai p0se macam Babah Rizalman sangat.

Jom tonton video di bawah :

Gaya photosh00t Ali ini menarik perhatian ditambah lagi kapsyen daripada Rizalman sendiri yang mencuit hati itu. Antara komen-komen :

” Haha alii !! Hat tak edit pun dh nampak mcm dalam iklan !.. “

” Mengalir dar4h modelling dari babahnya agaknya. such a natural gitu.. “

” Comey ali macam pak dia. he acted so naturally. Well done Aali.. “

” So energetic, ni namanya bapak borek anak rintik.. “

” Waaaa , kemain lagi Ali da jadi model iklan skrang hehe.. “

” Uiii kecil kecil dah ada style nihh. like father like son.. “

” Yg saya nampak, dia just have fun ! He born to be a star !.. “

” Pandainya ali.. Pakej dengan expressi0n muka. Terbaik.. “

Wah nampak macam model profesional dah Ali. Expession muka Ali dengan senyuman tu nampak natural je. Memang sebijik babah lah Ali boleh jadi model ternama besar nanti. Apa pun, semoga Ali sentiasa menjadi anak kebanggaan Babah, jadi anak yang soleh dan berbakti kepada orang tua kelak. Aamin

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rizalman71

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..