” So charming like her Mom. So beautiful and pretty, Zia.. “

Wajah Terbaru Maria Letizia Dantes, Anak Kepada Pelakon Filipina ‘ Mari Mar ‘ Marian Rivera Dan Dingdong Dantes Yang Menawan Hati Peminat. Cantik Betul Ni !!

Masih ingat lagi tak Maria Letizia Dantes atau nama manjanya Zia, anak kepada pasangan pelakon dari Filipina yang suatu ketika dahulu popular dengan drama ‘ Dyesebel ‘ dan ‘ Mari Mar ‘ , Marian Rivera dan Dingdong Dantes. Marian dan Dingdong berkahwin pada tahun 2014 dan pada masa itu sedang hang4t diperkatakan tentang kisah cinta mereka.

Zia dilahirkan pada tahun  2015 di Manila, Filipina. Zia kini sudah berumur 3 tahun, wajahnya kini secantik ibunya. Kecantikan wajah Zia sering menjadi tumpuan netizen lebih-lebih lagi daripada negaranya sendiri. Ibunya cantik dan bapanya tanpan pasti anaknya akan lebih cantik kan !!

Baru-baru ini Zia telah menjadi seorang kakak kepada adik lelakinya, Jose Sixto atau nama manjanya Ziggy yang lahir pada bulan April baru-baru ini. Kehadiran Ziggy menceriakan lagi hari-hari Zia. Gambar-gambar Ziggy juga sudah mula banyak dikongsi di akaun instagramnya.

Menerusi akaun instagram, ibunya sering berkongsi gambar Zia melalui akaun instagramnya yang telah dibuat sejak Zia dilahirkan. Kecantikan Zia saling tak tump4h seperti ibu dan bapanya. Walaupun masih kecil, Zia sudah pandai bergaya seperti orang dewasa.

” Zia ootd is  #MariaLetiZia #Marianrivera #Dantessquad #Dingdongdantes #Babyzia #JoseSiXto “

Rata-rata netizen terpesona melihat gambar Zia yang sangat cantik. Antara komen-komen netizen :

” Zia, you are pretty like your Mommy ! So pretty Zia. Very neatly dressed just like her Mama. “

” Wow my world best princess baby Zia. I love you little sis. May God bless you with more love and beauty love u more my angel baby Zia “

” That’s a girl. Dont grow so fast baby Z “

” Wow I’m so old this is my sign. You’re so cute, especially when it comes to you.”

” Don’t know why I love this baby so much. Very good child like Mummy Marian “

” So charming like her Mom beautiful.. Don’t grow too fast young lady, stay a little bit as sweet and babyish as you are. “

Di sini kami di Berita Kopak kongsikan dengan anda beberapa lagi gambar terbaru Zia yang sangat cantik :

” Manisnya muka Zia ni “

” Amb0i pandainya Zia berposing “

” Cantiknya Zia ni sama seperti ibunya “

” Zia bersama adiknya Ziggy “

” Comel sangat la dua beradik ni “

Alahai cantiknya lah Zia ni. Pandai betul Zia posing ketika bergambar. Selepas ni Zia sudah ada kawan untuk bergambar dengan Ziggy pula  dan pastinya akaun instagramnya akan dipenuhi dengan gambar-gambar mereka yang sangat comel.

Kami di Berita Kopak berharap Zia dan Ziggy membesar dengan sihat. Semoga berjaya dalam dalam apa sahaja yang dilakukan dan kekal cantik dan tampan seperti ibu dan bapanya.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Maria Letizia Dantes, Marian Rivera dan Dong Dantes by Berita Kopak / Content Media.

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report c0pyright akan dikenakan.