” Siapalah yang ajar cakap kelate tu haha.. Comey sebutan Aafiyah .. ” – Netizen

Video Aafiyah Khalid Anak Dato’ Siti Nurhaliza Bertutur Dalam Loghat Kelantan Buat Peminat Ger4m. Mulut Dengan Mimik Muka Tu Comel Betul. Pandai Aafiyah !!

Nama Siti Aafiyah Khalid tidak asing lagi bagi peminat setia penyanyi terkemuka, Dato’ Siti Nurhaliza. Anak sulung Dato’ Siti bersama Datuk K ini sering mencuit hati peminat dengan gaya comelnya. Hari demi hari, Aafiyah semakin bijak dan banyak rag4mnya.

Di usianya sekarang yang sudah pun menjangkau 2 tahun 2 bulan, Aafiyah antara anak selebriti Malaysia yang mendapat perhatian ramai. Walaupun ada tempias populariti ibunya, namun Aafiyah ada peminat setianya sendiri yang suka melihat rag4mnya yang mencuit hati.

Dijaga dengan penuh kasih sayang, Aafiyah sudah mula mengikut didikan yang diterapkan dari kecil itu. Dato’ Siti yang mengamalkan tuturkata penuh lembut ketika bercakap dengan Aafiyah buat ramai kagum. Dalam mar4h pun lembut sahaja percakapan dan tutur katanya.

Menerusi akaun Instagram ctdk.fans, telah dikongsikan satu video yang memaparkan Aafiyah bercakap dalam loghat Kelantan. Suara Aafiyah dengan mim1k muka yang dibuatnya itu buat peminat jadi ger4m. Alahai anak ibu dan pandai belajar loghat negeri lain sekarang. Bagus Aafiyah !

Jom tonton video di bawah :

Rata-rata peminat terhibur dengan gelagat Aafiyah ini. Antara komen-komen mereka :

” Eeee comel sangat ni.. “

” Alololo so cute Aafiyah.. “

” Ore lipis boleh lagi alah kelate.. “

” Cantiknya afiyah anak ibu niii.. “

” Siapalah yang ajar cakap kelate tu haha.. Comey sebutan Aafiyah .. “

” Pandai Aafiyah kecek Kelate.. “

” Comelnya anak ibu ni. Macam amoi lah.. “

” Aafiyah pun comel dooh juga.. “

” Pandai kecek kelate.. “

” Bijaknya mulut.. Cute gitu cakap comel dooh… “

Alahai mulut Aafiyah bila sebut do0h tu kiut betul. Sama comel dengan tuan yang menyebutnya. Suara Aafiyah pun nampaknya makin jelas sebutannya. Apapun, semoga Aafiyah sentiasa dalam lindungan Allah dan gembira selalu di samping keluarga tersayang.

Silakan SHARE..

Sumber : IG ctdk.fans

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..