” Siapa cakap Ayden girl lagi siap eh.. ” – Bella Astillah

Bella Astillah Kongsi Video Anaknya Ayden Adrean P0tong Rambut. Part Rambutnya Yang Lucu Masa Belum Siap Gunting Buat Bella Ketawa Berdek4h. Ad0ii Ayden, Mummy Tak Boleh Berhenti Ketawa Lah !!

Ik3tan perkahwinan penyanyi dan pelakon comel Bella Astillah dan penyanyi daripada Singapura Aliff Aziz memberikan pasangan ini seorang cahaya mata lelaki yang diberi nama Mohamad Ayden Adrean. Anaknya yang dipanggil dengan panggilan Ayden ini turut menjadi perhatian peminat.

Ayden yang memiliki wajah yang comel lebih banyak mewarisi wajah ibunya Bella Astillah. Gelagat dan telatah Ayden seringkali dikongsikan oleh Bella buat tatapan peminat. Tidak hairanlah Ayden menjadi antara anak selebriti yang popular dalam kalangan peminat.

Ayden yang berimej rambut panjang selalu diik4t dan disanggul oleh Bella. membuatkan ramai yang beranggapan Ayden adalah perempuan. Lagi-lagi dengan wajah comel dan manisnya itu menambahkan lagi kekel1ruan antara peminat. Oleh itu,  pertanyaan tentang jantina Ayden, lelaki atau perempuan selalu dituju kepada Bella.

Menerusi entri terbaharu, Bella Astillah telah memuat naik sebuah posting berbentuk video. Video tersebut memaparkan anaknya Ayden Adrean sedang berada di sebuah kedai gunting rambut untuk mem0tong rambutnya yang panjang itu.

Apa yang menariknya lagi dalam video tersebut apabila rambut Ayden yang sudah siap digunting menjadi lucu kerana belum dicuci lagi. Melihat keadaan rambut Ayden seperti itu, Bella t1dak dapat men4han ketawanya dan mula ketawa.

Apapun Ayden sangat seronok sepanjang proses rambutnya digunting. Macam-macam gelagat daripada Ayden yang dapat dilihat dengan perkongsian lebih setengah jam video IGTV yang dikongsikan oleh Bella. Ayden sangat gembira dengan gaya rambutnya yang baru itu.

Jom lihat video Ayden di bawah ini :

Ini perkongsian terbaru di laman Instagram anaknya Ayden Adrean. Tengoklah rambut baru saya ni !!

View this post on Instagram

SIAPA CAKAP AYDEN GIRL LAGI SIAP EH😤

A post shared by Mohamad Ayden Adrean (@aydenadrean17) on

Perkongsian video Bella tentang pem0tongan rambut anaknya Ayden telah mendapat pelbagai komen p0sitif daripada Netizen. Mereka memuji Ayden lebih kacak berbanding sebelum ini. Ini antara komen-komen mereka :

” Ayden jadi muka macam dady dia ayden Adrean.. “

” Sebiji macam muke daddy dia, hensem Ayden.. “

” Cute nya Ayden lepas gunting rambutan, cute macam mommy dia.. “

” Ayden barulah look like abang abang.. “

” Cute nya Ayden lepas gunting rambut, cute macam mommy dia, Bella Astillah.. “

 ” Comelnye Ayden, nama samala dgn ank untie “

Wah, sangat berbeza Ayden yang dahulu dan sekarang ye. Rambut Ayden lebih kemas dan cantik. Lepas ni jangan la ada yang masih kel1ru dengan jantina Ayden lagi kan. Apapun kami di Berita Kopak mendoakan Ayden semoga terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh, penyejuk hati mummy and daddy. InshaAllah..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE.

Sumber : IG Bella Astillah, Ayden Adrean

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..