” Siapa buat ni ? Awat tak bagi dia podium ? Kes1an dah nangis tu.. “

Video Janna Nick Menang1s Kerana Kalah Dalam Perlumbaan Kereta Buat Peminat Seb4k. Kekasih Janna Juga Turut Memberi Respon !!

Siapa sangka selebriti cantik iaitu Janna Nick mempunyai bakat terpendam sebagai pelumba kereta. Beliau antara selebriti yang gemar dengan aktiviti las4k dan telah terlibat secara langsung dalam Toyota Gazoo Racing sejak dari musim pertama.

Beliau pernah menewaskan selebriti Aiman Tino dan Nabil Ahmad pada perlumbaan musim pertama dahulu. Janna merupakan satu-satunya pelumba wanita top 3 pada waktu tersebut. Kemenangannya ini sangat menggembirakannya.

Beliau pernah menyatakan bahawa beliau boleh menggelar dirinya sebagai pelumba professional setelah mendapat tempat pertama. Janna juga turut pernah menyatakan bahawa beliau akan menceritakan kepada anaknya nanti bahawa beliau seorang pelumba.

Menerusi akaun Instagram, Janna telah berkongsi videonya setelah tamat perlumbaan pada hari ini di Stadium Batu Kawan. Ini merupakan kali ketiga Janna menyertai perlumbaan ini. Namun begitu Janna tidak berjaya mendapat tempat dan beliau dilihat amat kecew4 sekali sehingga mengalirkan air mata.

Walau bagaimana pun, Janna tetap berterima kasih kepada Toyota kerana memberi peluang kepadanya.

Rata-rata netizen memberi kata-kata semangat buat Janna. Antara komen mereka :

” Its okay beby, dont cry  awk nangis kami pun nangis.. Awk dh cuba sedaya upaya, takde rezeki utk r4ce kali ni.. Kami akan sentiasa ada dgn u, sokong u.. Jangan sesed1hh pleaseee.. “

” Siapa wat ni ? Awat tak bagi dia podium ? Kes1an dah nangis tu.. “

” Tak pa kak,you are giving your best, tak dak rzeki nk buat lagu mna maybe next r4ce ?? insyaallah tk menang tak pa aihh, AKAK TETAP MENANG DI HATI KAMII tk menang tkpe, asal selamat tu pn dah ckup happy dh good job for today baby miss u, ade rezeki kite jumpa k ? “

” It’s okay.. next round, you will get through .. “

” It’s ok.. yg penting janna tak apa2.. your safety is more important to us.. “

Turut meninggalkan komen ialah kekasih Janna :

Janganlah bersedih Janna. Adat pertandingan pasti ada menang dan kalah. Diharap Janna boleh mencuba lagi pada masa akan datang. Semoga Janna lebih berjaya dalam apa jua bidang yang diceburi. Jangan mudah berput0s asa. All the best !!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Janna Nick by Berita Kopak / Content Media

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..