” Siapa berani p1jak tu Che Ta ! ” – Scha Alyahya

Rozita Che Wan Terjat0h Dan Tersel1uh Kaki Selepas Kainnya Dip1jak Oleh Pelakon Tambahan Semasa Penggambaran Drama. Alahai Kes1annya Che Ta !!

Nama Rozita Che Wan atau lebih dikenali sebagai Che Ta semestinya dikenali ramai. Miliki wajah yang cantik menjadikan ia satu pakej buat Che Ta dalam bidang lakonan. Meskipun telah berjaya menjadi pelakon terkenal, Che Ta juga turut menceburi bidang perniagaan dan kini bergelar seorang usahawan.

Sudah menjadi terkenal, semestinya perkembangan pelakon ini turut menjadi perhatian ramai di laman media sosial. Bahkan bijak bergaya dalam fesyen yang ditonj0lkannya juga menjadi inspirasi ramai untuk berfesyen. Selain itu, Che Ta juga turut dikenali dengan gaya bulu mata palsunya.

Telah mendirikan rumah tangga bersama Zain Saidin, Che Ta telah dikuniakan seorang cahaya mata perempuan iaitu Aaisyah Dhia Rana yang kini telah pun berusia 6 tahun. Selain itu, Che Ta juga mempunyai dua orang anak lelaki yang telah meningkat dewasa hasil perkahwinannya yang terdahulu.

Hasil tinjauan di Instagram Che Ta sebentar tadi, Che Ta telah berkongsi satu berita yang mengej0tkan ramai. Dirinya telah mengalami keceder4an ketika menjalani penggambaran drama Dayang Senandungย di sebuah hotel pada petang semalam. Dikhabarkan Che Ta telah tersel1uh pada bahagian kakinya.

Ikuti perkongsian tersebut di bawah :

Perkongsian oleh Che Ta tersebut turut mendapat perhatian ramai. Antara komen-komen tersebut adalah :

” Sapa berani p1jak tu Che Ta ! “- Scha Alyahya

” Ad0yaiii.. get well soon sisturrr.. ” – Erra Fazira

” Aaiikk… beraninyer dia p1jak kain chetaaa… sya p1jak balik kannn… hahaha… gurau jerr.. “

” Semoga cepat semb0h cheta segakk. Semoga Allah percepatkn kesemb0han rozitachewan1 & dpt trskn sesi lakonan lagi.. “

” Berani sungguh na hangpa pi p1jak kain Che Ta.. Apaยฒ pun get well soon la na.. “

” Aduussssss…. Take care sis… Rehat kat rumah yaaa.. “

” Speedy rec0very sis… Pkai slipaq bulu je laaaa… No heel yaaa.. “

Alahai kes1annya Che Ta. Tapi nak buat macam mana kan, tak disengajakan. InshaAllah mungkin ada hikmah tu. Kami di Berita Kopak mendoakan semoga Che Ta cepat semb0h dan boleh kembali untuk sambung berlakon dalam drama Dayang Senandung. Amin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rozita Che Wan

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk copright akan dikenakan..