” Siap miming, kena pula timing dia ending tu. Haha.. ” – Netizen

Video Siti Aafiyah Menari Dan Menyanyi Lagu Fr0zen Buat Ramai Terhibur. Wah, Penuh Perasaan Dan Sama Seperti Tarian Dalam Video. Part Ending Tu Memang Terbaik. Hebat Aafiyah !!

Filem animasi Frozen sememangnya menjadi keg1laan kanak-kanak perempuan sejak ia ditayangkan pada tahun 2013 lagi. Ramai kanak-kanak berminat untuk menjadi seperti watak dalam animasi tersebut iaitu Elsa yang merupakan seorang permaisuri salji.

Lagu tema filem animasi ini berjudul Let It Go turut menjadi siulan kanak-kanak dan ia juga turut ada dalam versi bahasa melayu yang dinyanyikan oleh Marsha Milan Londoh. Tidak ketinggalan buat anak kepada penyanyi nombor 1 negara, Dato Seri Siti Nurhaliza iaitu Siti Aafiyah yang turut meminati lagu tersebut.

Menerusi akaun Instagram, beberapa buah video telah dikongsikan memaparkan Aafiyah sedang menari sambil menyanyikan lagu tersebut. Setiap video hanya berdurasi beberapa saat sahaja tetapi gaya Aafiyah menari telah membuatkan ramai peminat terhibur.

Aafiyah dilihat pandai men1ru setiap langkah tarian di dalam video tersebut malah dia juga menghafal lagu itu. Apa yang paling menarik ialah pada akhir lagu tersebut gaya Aafiyah sememangnya hebat sangat. Pandai dia menggayakan seperti Princess Elsa.

Jom tonton video di bawah :

( Kl1k butang KANAN -> untuk melihat video seterusnya.. )

Rata-rata netizen terhibur dengan persembahan dari Aafiyah. Antara komen-komen mereka :

” Ni rehearsal.. nantikan konsert Siti Aafiyah di istana budaya hujung minggu ni.. “

Hahahaha.. siap miming.. Haha comel nya.. “

” Dh boleh jd pelakon nie.. bakat semulajadi.. menjadilah..  “

” Kena pula timing dia ending tu.. Comei!! Gan4s naw.. “

” 20 years ago: aafiyah pemenang ajl .. “

” Dgn penuh perasaan dia menari.. hebat Aafiyah.. “

Memang hebatlah Aafiyah dapat men1ru setiap langkah tarian dalam video tersebut. Ada bakat juga seperti ibunya juga nampaknya. Tidak mustahil suatu hari nanti Aafiyah mengikut jejak langkah Dato’ Seri Siti Nurhaliza. Semoga Aafiyah berjaya di masa akan datang seperti ibu yer!!

Silakan SHARE..

Sumber : IG Aafiyah Khalid, Inai Jari

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..