” Shuib macam Azar Azmi, Fizie macam Wawa Zainal.. ” – Netizen

Muatnaik Wajah Penyampai Radio H0t FM Versi Perempuan. Wajah Shuib Sepahtu, Fizie, Haziq, Shuk Dan Deen Buat Ramai Terhibur. Weh, Masing-Masing Cantik Sangat !! 

Kebelakangan ini, aplikasi FaceApp semakin digemari ramai pengguna media sosial. Aplikasi android ini sangat mudah dimuat turun melalui g00gle playst0re dan diminati tidak kira golongan muda atau pun tua. Tambahan pula aplikasi ini tidak mangambil ruang penyimpanan yang banyak.

Aplikasi FaceApp mampu mengubah wajah seseorang sama ada menjadi kanak-kanak, orang tua malah boleh menukar jant1na wajah sama ada menjadi lelaki atau pun perempuan. Hal ini membuatkan ramai pengguna berasa terhibur apabila melihat perubahan wajah sendiri.

Jika dilihat di media sosial, ramai pengguna yang memuatnaik wajah mereka dalam pelbagai versi. Begitu juga dengan para selebriti yang turut berkongsi wajah mereka dalam pelbagai rupa. Biasanya akan menarik perhatian ramai netizen.

Menerusi akaun Instagram H0t FM, wajah-wajah penyampai H0t FM dimuatnaik dalam rupa paras wanita selepas menggunakan aplikasi FaceApp. Mereka ialah Shuk, Fizie, Shuib, Deen dan Haziq. Gambar ini dimuatnaik sekadar hiburan dan suka-suka sahaja.

( Kl1k butang kanan -> untuk melihat gambar yang seterusnya.. )

Ramai netizen yang merasa terhibur melihat gambar-gambar penyampai radio H0t FM versi perempuan. Antara komen-komen mereka :

” Tak shuk tu kenapa mcm familiar jer.. mcm akak yg terkinj42 dgn laki dia tu jaaa.. “

” Weyhhh fizie cm Wawa zainal.. “

” Lawa² belaka. shuib tu macam am0i.. “

” Hahhaha ehh syukkk tol0ng ahhh.. “

Oh mai g0d finally dpt tgk kak ello pic last tu.. “

” Shuk paling cantik.. ni dh jadi shukilah.. “

” Shuibsepahtu macam Azar azmi.. fizie_h0tfm macam Wawa zainal.. “

Wah, sekali pandang hampir tidak cam wajah masing-masing. Nampak berbeza dan cantik pula. Namun dalam kebanyakan k0men dari para netizen, mereka lebih terhibur melihat wajah Shuk dan ramai memuji wajah Shuib seperti am0i. Apapun terima kasih buat semua kerana berjaya menghiburkan ramai orang !

Silakan SHARE..

Sumber : IG H0t FM, Fizie H0t FM, Shuib Sepahtu

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..