” She is unbelievably g0rgeous. Muka sebijik macam Neelofa.. ” – Netizen

Ameera Khan Kongsi Gambar Lama Sempena Ulangtahun Kelahiran Ibunya, Datin Noor Kartini. Namun Wajah Ibunya Semasa Muda Jadi Tumpuan, Wahhh Seiras Macam Neelofa. Cantik Dan Manis !! 

Instafamous Ameera Khan bukan asing lagi. Adik kepada pengacara terkenal Neelofa dan Noor Nabila ini memiliki wajah kacukan yang tidak puas dipandang. Banyak menjadi model untuk memperagakan pakaian, populariti Ameera tidak kurang hebatnya.

Memiliki keluarga yang saling menyokong antara satu sama lain, mereka sentiasa ceria bersama. Mama mereka Datin Noor Kartini yang juga seorang usahawan menjadi pendorong semangat untuk mereka adik beradik. Kelibat Datin Kartini juga pasti ada menemani mereka.

Selain Lofa dan Nabila, Atisha Khan juga popular sebagai Youtuber. Mereka adik beradik yang banyak mewarisi kecantikan wajah Datin Kartini. Perhubungan mereka yang akrab dan manja juga seronok dilihat. Macam kakak dengan adik-adik sahaja gayanya.

Meninjau akaun Instagram Ameera, telah dikongsikan beberapa keping gambar beliau dan wajah ibunya Datin Kartini ketika muda dengan ucapan selamat hari lahir buat mamanya itu. Apa yang menakjubkan adalah wajah mama Ameera itu yang sebijik sama seperti Neelofa. Senyuman, renungan mata semuanya sama sangat !

Jom baca perkongsian di bawah :

Memang nampak sama betul wajah Datin Kartini dengan Neelofa. Antara komen-komen netizen :

” Sebijik lopa ikut muka mak dia.. she’s sooo cantik.. “

” Mama sebijik lofa. Happy birthday to you aunty Kartini.. “

” She is unbelievably gorgeous. Muka sebijik macam Neelofa.. “

” Aunty tini cantik betollll. Supo nilofaa sgt mama. comelll.. “

” Neelofa went to her mother’s face.. “

” Mama tini sebijik lofa … BEautifulllll and gorgeous.. “

” Omg your mom is absoulutely neelofa’s copy paste. Btw… Happy birthday Datin.. Allah Bless you… “

” Cantiknya auntie kartini masa muda. Sebijik macam Neelofa.. “

Betul-betul c0py paste la muka Datin dengan Lofa. Lagi- lagi gambar last tu dah macam tengok Lofa pulak. Kami di Berita Kopak mengucapkan selamat ulangtahun kelahiran buat Datin Kartini. Semoga berbahagia selalu di samping keluarga tersayang. Aamin..

Silakan SHARE..

Sumber : IG Ameera Khan, IG Noor Kartini Noor Mohamed

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..