” Setiap kali ambil gambar, setiap kali itulah dia ketawa.. ” – Rita Sosilawati

Rita Sosilawati Kongsi Video Gelag4t Anaknya Khalil Rizqullah Mengambil Gambar Sampai Penuh Memori Telefonnya. Part Khalil Ketawa Sebut Daddy Dan Mommy Mencuit Hati Rita Sekeluarga. Wahh, Ceria Sangat La Family ni, So Beautiful Family !!

Keletah anak-anak kecil sememangnya boleh membuatkan hati menjadi cair. Ibaratnya mereka ini seperti kain putih yang masih suci tanpa sebarang pengaruh tidak baik. Jika betul cara didikannya maka jadilah anak kecil ini insan yang berguna, baik coraknya akan baiklah tingkah lakunya.

Kebiasaan kanak-kanak suka diberi perhatian. Sekiranya kita sebagai ibu bapa tidak mempedulikan mereka dan tidak kisah akan menyebabkan mereka merasa kesuny1an dan kadangkala member0ntak. Kita sebagai ibu bapa perlulah melayani keren4h dan ragam mereka dengan perasaaan yang boleh menggembirakan kita.

Begitulah juga apa yang dilakukan oleh Rita Sosilawati terhadap anaknya, yang mana melayani gelag4t anaknya Khalil Rizqullah. Ini dapat dilihat menerusi perkongsian beliau di laman Instagram miliknya semalam. Perkongsian beliau adalah berbentuk video.

Video yang dimuatnaik oleh Rita Sosilawati menunjukkan anaknya Khalil Rizqullah sedang sibuk memegang telefon bimbit sambil ketawa riang. Kedengaran Rita juga ketawa melihat gelag4t anaknya itu. Khalil yang memegang telefon begitu seronok mengambil gambar keluarga dan hanya ketawa dan ketawa menyebut Daddy dan Mommy.

Menurut Rita, anaknya terlalu teruja mengambil gambar sempena majlis hari lahirnya. Khalil mengambil gambar semua orang sehingga memori telefon bimbitnya penuh. Tambah Rita, setiap kali mengambil gambar, setiap kali itulah anaknya menyebut nama orang yang diambil gambarnya itu.

Jom tonton gelag4t Khalil di bawah ini :

Ini beberapa komentar daripada posting tersebut. Mereka mengucapkan selamat untuk Khalil dan juga memuji gayanya yang comel serta juga pandai menceriakan suasana. Ini komen-komen tersebut :

” Alahai Comel sangat hencem boy Khalil ni lah yang buat rumah ceria. You are so blessed with beautiful family darling.. “

” Cute nyee,  Cantik rambut dia.. “

” Alahai Comel sangat hencem boy Khalil ni lah yang buat rumah ceria..”

” You are so blessed with beautiful family darling… “

” Happy Birthday semoga panjang Umur , Murah rezeki , May all your wishes come True & Pretty Always….”

Alahai Khalil, seronoknya awak ambil gambar. Sampai penuh memori telefon ibu awak ye. Tengok gelagat Khalil ini sangat mencuit hati dan happy go lucky sangat Khalil ni. Apa-apa pun kami di Berita Kopak mendoakan Khalil terus membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh. Amin..

Terima kasih kepada pembaca Berita Kopak.

Silakan SHARE..

Sumber : IG Rita Sosilawati

Artikel ini disediakan oleh BERITA KOPAK / CONTENT MEDIA. Sebarang COPY PASTE dan penggunaan logo Berita Kopak tanpa kebenaran, report untuk c0pyright akan dikenakan..